Faktycznie coś tu sie dzieje ale, na moje oko jeszcze brakuje z 10k sprzedanych kopii chyba, że wliczają do zwrotu zaliczki od 4divinity, to wtedy jak najbardziej to możliwe
Nie do końca. Myślę, ze teraz będzie trochę stagnacji, ale wszystko wydarzy się w 1 kwartale 2026 roku. Na pewno gra już będzie mniej więcej w finalnej wersji i dużo będzie zależeć czy będzie dostępna na konsole i czy będzie multi. Jak tak to kurs na pewno skoczy. I potem mogą skupić sie na płatnym DLC żeby zbierać kasę na przyszły produkt.
Nie bedzie multi na open world to wiadomo od początku. Będzie multi na torach i eventach. Tego brakuje najbardziej w tej grze i pisałem o tym od dawna.
Multi na RoadMapie nazwali ARENA RALLY EVENTS. Przyspieszyli to o 3 mies w stosunku do poprzedniej RoadMapy wiec zalezy im żeby wypuscic to jak najszybciej.
Pierwszą część RoadMapy zamkneli 2 tyg przed uplywem 3 mies, jesli zrobią tak samo z 2 czescia to wychodzi na to, że w polowie pazdziernika moze byc juz to upragnione MULTI. Dodatkowo będzie nowy event jak ostatnio ten podziemny parking wiec zamiast jednej wisienki będą dwie na torcie. Polaczone to bedzie z wielką promocją, bo na Stramie nie da rady co chwila robić promocji, takie to powiadomieniem dla graczy na @ lub tel chyba wlasnie co 3 mies tylko mozna.
super gniot nawet na siebie nie zarobił !!!! nie zarobi wydali miliony na gierkę która nie powinna kosztować więcej niż 100tyś /./.pozbyli się darmo reszty odpadowych gierek ??? pora gasić światło ">widać po kursie- leci na łeb dzięki nieudolnemu prezesowi ><><
Jest gra. Gra nie jest zła. Gdyby było multi i konsole od poczatku to sprzedaż na pewno byłaby większa. Trzeba zawsze mówić o tym co będzie. Chyba, ze jesteś inwestorem krótkoterminowym.
Bez jakiegokolwiek komunikatu będzie spadać cały czas i tyle . 3dni spadku-jeden dzień w górę . Dotknie 6 a później niżej i niżej . Tak to wygląda od kilkunastu tyg