przerzuca akcje między sobą po lewej stronie arkusza schodząc coraZ NIŻEJ PO KRÓTKIEJ PODBITCE PORANNEJ, PONOWNIE PRZY ZNIKOMYM ZAINTERESOWNIU KUPNEM AKCJI , STAWIAJĄC ZLECENIA DOCISKOWE NA SPRZEDaży, tak odbywa się manipulacja washtrade na tej spółce
No jest dociskanie, wygląda na to że odjazd poranny był naturalny i musiano wprowadzić do gry betonowanie wzrostu. Cięciwa przy rakiecie sie lepiej napnie.
... to jest manipulacja,a z rynkiem nie ma to nic wspólnego ... wystarczy sprawdzić transakcje, kto z kim przerzuca akcje to wash trade, a widać to gołym okiem !
Jeżeli ja się z Tobą umówię, że będziemy sobie nawzajem przerzucać akcje celem wpływania na kurs, na ruchy innych graczy, to jest podstęp jak w sporcie czy przy grze w karty i to nie powinno być penalizowane.
wash trade - definicja ,a co Ty o tym myślisz na tą definicję nie ma żadnego wpływu i jej nie zmienia, nie ma też znaczenia przy określaniu działań manipulacyjnych.
teraz 200 -300 %, a za kilkanaście tygodnie 2000-3000 , tak się wykorzystywało kiedyś okazje na giełdzie , dziś zorganizowane grupy kręcą kółka po 30 - 50 % i są całe szczęśliwe ....
Dnia 2025-07-30 o godz. 13:15 ~Janusz_Spekulacji napisał(a): > Wolisz teraz mieć 100% czy za kilka - naście tygodni 1000%??
główny zbierze wszystko z rynku = nie będzie komu wywalać = nikt nie będzie tego robić przy 2 zł = papier pójdzie wyżej = główny wciąż nie wywali choćby 1% bo kurs zszedł by na grosze = idziemy jeszcze wyżej
... oczywiście nie puszczono mojego wpisu, chociaż nazwałem rzecz po imieniu, zgodnie z definicją ....., no to powtórzę, gdyby nie te oszukańcze praktyki, to kurs spółki za sprawą rynku i niskiego ff mógł już być dawno powyżej 2 zł, lub jeszcze dalej ....
buhahaha postawiłem zlecenie sprzedaży 301 sztuk i z automatu uaktywniło się przerzucanie akcjami po lewej stronie arkusza między członkami grupy manipulującej --- wszystko udokumentowane !
Dnia 2025-07-30 o godz. 14:54 ~wuj napisał(a): > buhahaha postawiłem zlecenie sprzedaży 301 sztuk i z automatu uaktywniło się przerzucanie akcjami po lewej stronie arkusza między członkami grupy manipulującej --- wszystko udokumentowane ! ... kolejny dowód na ordynarny wash trade ..... obce zlecenie sprzedaży z automatu wywołuje ruch grupy manipulującej po lewej stronie arkusza w celu zmuszenia mnie, nakłonienia do sprzedaży po dużo niższej cenie ....
Pamiętacie Haha tutaj kupowałem akcje …pisałem wiele razy że warto w innych wpisach i było warto…dzisiaj pomału zaczynam kupować Empocity uważam że warto pozdrawiam