Tylko marudzicie i narzekacie zamiast korzystać z okazji i skupować za 30% realnej wartości i ze spokojem czekać aż rynek, inni będą kupować gdy spółka puści ESPI, opublikuje rekordowy raport finansowy i rzucą się na akcje.
Prawda giełdy to kupuj tanio dobre akcje rozwojowych spółek, kupuj przed innymi a sprzedawaj 20 razy drożsj gdy inni będą kupować fakty. Ja was tu co po niektórych zupełnie nie rozumie.
A to dobrze wiedzie, że nie podoba ci się to, że spółka na 5 lat ma zapewniony stały dochód pokrywający koszty utrzymania całego budynku. Powtarzam za tymi co się wyśmiewają a akcji nie mają. Zdziwisz się tylko bądź cierpliwy i zasięgnij języka tu i ówdzie.
Gdybyście wiedzieli to co ja to już byście ustawiali się w kolejce do kupna a nie wymyślali zmyślone powody, że nie chcecie akcji kupować ;) Dobrze wiem, że jest inaczej :)
Kupuj plotki sprzedawaj fakty, trollom za tanio jest teraz po 1.20zł będzie okazja wsiadać PKC na widłach. Właśnie dlatego tutaj siedzą i wyją każdego dnia.
Udawanie biznesu? Widzę, że w niedzielę ci też się coś miesza:D Budynek to pewnie też udawany? Przychody które już są i będą większe też udawane? Naprawdę myślisz, że to to co ty piszesz ma dla kogoś jakieś znaczenie? Każdy kto cokolwiek myśli wie czemu takie jak twoje wpisy mają służyć:) Tak więc daruj sobie i pal gumy:)