a to nie koniec, wszystko wskazuje na to, że dobre wyniki będą powtarzalne . Teraz wychodzą sfrustrowani mułem Izostal - długo czekali na okazję do wyjścia.. Wychodzą również miłośnicy kółeczek..
Pamiętam jak xplus oddawali przed wybiciem po 20gr. Pomielilo sie i poszło na 5zł. Tu piatka tez bedzie. Liczę na 20mln zysku netto na koniec roku i wyższa dywidende. Nie wiem co kieruje inwestorów by oddawać po takich cenach, po prostu nie wiem, ale najważniejsze że oddali
Haha żadna korekta powrót do bazy na 2,5 - 2,6 i dalszy boczniak klasyk na tej spółce z przychodami powyżej miliarda zł lecz niestety słabym przy takich przychodach zyskiem pewnie w ok 16 mln zł więc bez zmian dalsza stagnacja za dużo przejadają zysków. Mało rentowna działalność.
Ale cierpisz na peronie z powodu braku akcji. Tak jak ci co oddawali Taurona po 2,8. Współczujemy !!! My też częścią pakietu kręcimy kółka ale robimy to z godnością nie opluwając spółki.
Nie przetłumaczysz :) samej amortyzacji maja 12mln wiec jeśli zysk by wyszedł zero są do przodu o 12 mln. Inwestorzy potrącili głowy i liczą sie grosze :) ale dzień odcięcia jest coraz bliżej.