Tego nikt nie wie. Może być 34 złote może być nawet 60. Moim zdaniem zasięg 45-60. Potem korekta - pewnie dość silna i lecimy na trzy cyfry. Ale to tylko wróżenie z fusów. Pewnie jest jedynie to, że przy dwóch, trzech dobrych ESPI szybko przebijemy magiczne 50.
Dobrze trzymają w ryzach ten kurs. Będzie kilka dni dryf boczny, może nawet próba delikatnej korekty żeby odpalić niskie SL a później dopiero możemy myśleć o wzrostach
Jest to metodyczna i możliwie jak najbardziej efektywna wymiana części akcjonariatu FF, który w ramach chciwości liczy na to, że wykona z jeszcze jedno kółko przed wybiciem.
Do spółki (operacyjnie) od 2 dni zaczynają płynąć istotne przychody. Finansowy przypływ zacznie się od fakturowania i zobaczymy wartości w raporcie za 3Q2025. Przydałby się jakiś komentarz miedzyokresowy MDG po pierwszym miesiącu korzystania przez IDTF z USA z platformy.
A co ci mają skomentować że wszystko działa i nie ma lagów na kablach ??:)
Wszystko co mieli napisać, raczej już napisali więc nie wiem po co się nakręcasz…
Póki co to trzeba z zimną głową podchodzić do tej spółki bo Niki nie raz już pokazał co potrafi :)
A niech się wydarza jakieś zawirowania na szerokim to może dojść do głębokiej korekty bo kurs wg mnie nie jest wcale mocny i stabilny
Miałem na myśli quantity a nie quality tej integracji. Liczba dokonanych analiz przy użyciu platformy MDG. Nikt tu nie nakręca się, niech Twoja rozczochrana będzie o to spokojna