• Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~F51_i [84.71.246.*]
    Zakładam, bo tego nie wiem, ale ze zdjęć widać, że nowa siedziba to po prostu dom mieszkalny więc prawdopodobnie własność jednego z prezesów. Działania restrukturyzacyjne jak widać postępują. Spółka zaoszczędzi na kosztach wynajmu i prawdopodobnie na pensji któregoś prezesa. Ten zamiast wynagrodzenia będzie dostawał kasę z wynajmu własnego domu. Działanie uzasadnione ale pokazuje do jakiego poziomu zeszła farma. Zasadniczo cofnęła się do firmy garażowej więc wycena na poziomie 34 mln PLN to nadal duża przesada.
  • Re: Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~gosia [45.83.21.*]
    nawet nie wiem jak to skomentować to już dno tej żenady czy będą kolejne niespodzianki?tak sobie myślę że skoro to coś widnieje to ma prawo na zajdcie komornicze też?
  • Re: Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~Thx [176.67.80.*]
    Taaaaa a nieruchomości CD projektu były warte 50mld a teraz 30mld. Bo gsmingu wycena firmy to krzesła i serwis kawowy
  • Re: Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~Sfhc [82.118.16.*]
    niezła nora Hahaha
  • Re: Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~F51_i [93.136.77.*]
    Nora to nie jest ale zbyt wielu pracowników tam się nie zmieści. Wiem, wiem i tak większość "pracowała" zdalnie. Efekt takiej pracy widać po jakości produktu. Jeżeli ktoś nie potrafi pracować w biurze to w domu na pewno pracował nie będzie. Takie są fakty i wiele firm już się o tym boleśnie przekonała. Zdalnie to może pracować księgowa a nie zespół developerów. Wracając do farmy to jeżeli największy akcjonariusz na niecałe 300 k akcji na ponad 6 mln sztuk to o jakim zaangażowaniu mowa. Od dawana pisałem, że farmiacy żyją ze spekulacji akcjami spółki poprzez swoich kolesi. Oni swoje zarobili a te pakiety co im zostały to śmiech.
  • Re: Ilu pracowników pomieści nowa siedziba ? Autor: ~cool [94.177.131.*]
    https://youtu.be/KUEDcbxX4JE?si=QFnQGXoFfB2-ekWH
[x]
FARM51 -11,70% 6,04 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.