Zakładam, bo tego nie wiem, ale ze zdjęć widać, że nowa siedziba to po prostu dom mieszkalny więc prawdopodobnie własność jednego z prezesów. Działania restrukturyzacyjne jak widać postępują. Spółka zaoszczędzi na kosztach wynajmu i prawdopodobnie na pensji któregoś prezesa. Ten zamiast wynagrodzenia będzie dostawał kasę z wynajmu własnego domu. Działanie uzasadnione ale pokazuje do jakiego poziomu zeszła farma. Zasadniczo cofnęła się do firmy garażowej więc wycena na poziomie 34 mln PLN to nadal duża przesada.
nawet nie wiem jak to skomentować to już dno tej żenady czy będą kolejne niespodzianki?tak sobie myślę że skoro to coś widnieje to ma prawo na zajdcie komornicze też?
Nora to nie jest ale zbyt wielu pracowników tam się nie zmieści. Wiem, wiem i tak większość "pracowała" zdalnie. Efekt takiej pracy widać po jakości produktu. Jeżeli ktoś nie potrafi pracować w biurze to w domu na pewno pracował nie będzie. Takie są fakty i wiele firm już się o tym boleśnie przekonała. Zdalnie to może pracować księgowa a nie zespół developerów. Wracając do farmy to jeżeli największy akcjonariusz na niecałe 300 k akcji na ponad 6 mln sztuk to o jakim zaangażowaniu mowa. Od dawana pisałem, że farmiacy żyją ze spekulacji akcjami spółki poprzez swoich kolesi. Oni swoje zarobili a te pakiety co im zostały to śmiech.