Ciekawa narracja. Nagle z braku sukcesów, robią się jaja buahahaha. Ekipa umoczona, to różne bajki wymyśli. Skoro tak dobrze śledzisz timing, to poszukaj, co pisałem wcześniej i będziesz również wiedział, ile tu papiera nabrałem.
Twój timing młody to zauważyłem jest taki, że gdy rano idziesz na 6 do roboty,to wchodzisz na forum Hempa i masz potrzebę coś pierdnać.Uwalony jesteś w akcjach,co by tłumaczyło zachowanie,bo jeżeli nie uwalony w papier,a to robisz, to tutaj timing podpowiada szybką pomoc u specjalisty.
Smieszna i jałowa ta gadka z Tobą się robi.Dziecinna.Ale zaspokoje twoją ciekawość.Nie jestem w plecy ani grosza.....teraz może Ty mi powiedz,ile masz lat i ile zarabiasz miesięcznie.Latwiej będzie mi Ciebie ogarnąć, choć sądzę,że wiele się nie mylę,kwalifikując Ciebie w wyznaczonych przez siebie ram.
Do czego ci ta wiedza, ile mam lat i ile zarabiam? Chcesz za mnie podatki opłacać, czy jak? A wiesz, że nie musisz czytać, co piszę, a już na pewno odpisywać. Bawisz się w analizy, co i o której piszę, a skoro nie jesteś w plecy, jak żeś to napisał, ani grosza, to co Ci przeszkadza? W czym masz problem, bo nie rozumiem?
Przecież ty zacząłeś zadawać pytania....Ile jestem w plecy?.....po co pytasz,chciałeś w razie czego wyrównać moje straty?.....A posty twoje czytam,bo jesteś prawie na każdym wątku,odgrywasz gieroja i cwaniaka a w sumie odczytać można,że jesteś zwyczajny prosty chłopiec, z wielkimi kompleksami.....Dobra,znikam i kończę dyspute....tracę czas.Masz ochotę,jeszcze możesz mnie "pojechać I naszczekać "....takie prawo anonimowego forum.Nara
Jak dobrze widzę, to ty zacząłeś pisać w tym wątku i usilnie próbujesz poprzeć swoje analizy. Ja mogę być na każdym wątku, co nie znaczy, że musisz, to czytać lub komentować. A co do cwaniaka, to jak na razie, to w 100% sprawdza się, to co piszę i jeszcze raz przypomnę, żadnych od lat sukcesów. STRATY I KOLEJNE DODRUKI, i kolejne bajeczki o wystrzałach i sukcesach. Jakos nie widzę, żebym tu jechał po tobie, to nie rozumiem skąd ten pomysł. Lubisz byc poniewierany, czy jak? Opuszczając rozmowę, też żegnać się nie musisz i wszem tego oznajmiać. Ale jak już się żegnasz, to może do widzenia", a nie "nara".
Spekulant jak sobie przydzielacie akcje z emisji po 0,10 pln to oczywiście że nie jesteś w plecy. Ale kiedyś się wyprzedaż a akcji i obyś wytrzymał do następnej emisji.