stronę bo inaczej się nie dogadamy. No i co z tą informacją związaną z drugą linią produkcyjną? Ileż może trwać ten rozruch? Zresztą, wcale bym się nie zdziwił jak w ogóle nie poinformują albo ostatecznie powiedzą o tym na tym pożal się Boże czacie .
Prawdopodobnie puścili informację o rozruchu poprzez Pocztę Polską i ... informacja ugrzęzła gdzieś w czeluściach ich systemu. Ale fakt, ślimaczy się to niemiłosiernie.
Tu dużo infestorow musi stracić nie mówiąc o tych co mają akcje od czterech lat i czekają na cud tu nikt nie zarobi z inwestycji oni o to dbaj nich napisze jeden szczęśliwy że się cieszy że ma ten syf
Teraz się orjtujesz jak jest informowany akcjonariusze to prawda mają to głęboko .... Pisałem żeby nie kupować badziewia i co teraz czekaj jeszcze 3 lata jak dokończą wszystko to może wtedy coś będzie chyba że zdejmo to za grosze bo niezła okazja taka cena
Jakby człowiek wiedział, że to tak szmira te akcje to by nie wchodził. 2,5 roku jak psu w budę...!!! Rozumiem, że można zaliczyć wtope na rok , na 1,5 roku ale na tyle lat?! Oj parszywieńki ten papier , oj parszywieńki...!!!
To już tych "krętaczy" ( zarząd, fundy itp.) problem co mają po kilkaset tyś. szt., a nie mój. Jak wolą kisić kasę przez tyle lat to proszę bardzo. Ja tam bez mojej drobnicy przeżyję.
Zdaję sobie z tego sprawę i dlatego gram tu za drobne i nie zamierzam tu więcej wkładać. Ja stoję w miejscu z drobnymi a oni z grubą kasą. Taka jest różnica między nami.