• Forum ożyło Autor: ~Niestety [46.134.177.*]
    To znaczy że będzie się działo
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Adam [89.151.21.*]
    Musi się coś zacząć dziać bo serio za długo to się kisi.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Od 20 miesięcy mamy akumulację. Faktycznie jest bardzo długa. Efektem tego może być dobry, silny wzrost. Jest zebrane bardzo dużo akcji w przedziale 1,20 - 2,00. Zatem jest duża siła.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Kr [46.134.153.*]
    Jak jest dużo zebrane to będzie dużo sypane nie licz na wielkie wzrosty. W okolicach 2.20-2.50 będzie realizacja części zysków. Powtórka GR2 się kłania tam nie miało siły przebić 5pln i to trzy miesiące przed premierą. 20 miesięcy akumulacji jak wszyscy zaczną sypać papierem to masakra.
    Nie zgadzam się z Tobą. Jak jest dużo zebrane, to muszą wejść wyżej, żeby było dużo miejsca na realizację zysków. 2pln to jest dopiero punkt wyjścia z akumulacji. GR2 był mocno przewidywalnym projektem i wiele było wiadomo i rynek zrealizował się na 5 miesięcy przed premierą. Teraz nie wiemy nic i to jest motorem do lepszych wzrostów. Do Gamescom 2pln pęknie jak nic. A to dopiero początek. Takie jest moje zdanie.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Kr [79.130.199.*]
    Może masz rację ale jak ktoś ma 100k papieru to nie będzie trzymał do premiery bo nie łatwo mu będzie puścić kwity a takich co ma 50k-100k jest tu więcej a obroty przed premierą były ok miliona dziennie więc kto mądry będzie wychodził z kwitów wcześniej to nie Orlen czy PKO z obrotami żeby zutylizować 100k w tydzień lub dwa
  • Re: Forum ożyło Autor: ~anavrin [89.8.51.*]
    Na razie nic się nie zaczęło, a Ty już piszesz o wychodzeniu. Rób jak chcesz. Ja mam swój plan i każdy ma swój. Nie bierzesz pod uwagę, że wielu będzie tu wyskakiwać, by robić kółka, ja pewnie też, a kolarze są motorem do wzrostów, bo tworzą popyt na wsparciach. Póki grubasy nie zaczną dystrybucji, kurs może iść do góry bardzo długo.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~TwójWuj [89.64.24.*]
    Anvavrin chwilę temu wołałeś, że przy 2 zł robisz pa pa. Więc sam sobie przeczysz
  • Re: Forum ożyło Autor: ~GR2GR2 [31.182.166.*]
    To nie bądź i Ty leszczem, który ucieknie przy 2zł w okolicach Gamescomu, tylko trzymaj papier. Przestańcie wreszcie z tym GR2, który jest dobrą grą, ale tak jak Anavrin pisze bardzo przewidywalną I NIE JEST WŁASNOŚCIĄ OML. Własne IP i SP to nowy rozdział w historii tej firmy, która ma już ogromne doświadczenie w tworzeniu jakościowych gier, niezłe podwaliny pod SP w postaci kontaktów i doświadczenia marketingowego, chociażby Prezesa Szymona. To ich kluczowy projekt i dlatego tyle czekamy bo muszą go dopieścić. Nie porównujcie obecnej sytuacji do GR2, bo gra teraz toczy się o dużo większą stawkę.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Niestety [46.134.142.*]
    Stary tu ludzie mają kwity po 4 - 5 zeta, nie tylko po 1,2
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Kr [79.130.199.*]
    Ci co mają kwity po 4-5zeta to będą schodzić z haka w tych okolicach bo to znaczy że papier trzymają od Sierpina przed premierą GR2. Ciekaw kto mądry będzie czekał na nowe maxy. Sypanie papierem będzie ogromne. Nie urosło przy ostatniej premierze bo walili papierem ci co zostali po GR1
    Kto tu pisze o nowych maksimach? Ja patrzę jedynie przez pryzmat swojej sytuacji, bo to ja mam zarobić. Mam średnią 1,44 i nie ma bata, bym nie zarobił. Kr pisze o tym, że ludzie będą sprzedawać w przedziale 2-2,5. To nie jest duże odkrycie, ale wynika że zwykłej znajomości AT. Tam kółkowicze zaczną zabawę i ja pewnie też się podłączę. Pewnie cena dojdzie w okolice 2,40 i skorekci się na 2,00 może troszkę niżej. Czemu nie skorzystać z okazji i nie mieć więcej akcji? 2 PLN muszą być przebite i przetestowane, by stanowiły mocne wsparcie. Konsolidacja i wybicie 2,40. I tak więksi gracze zdecydują o tym. Reszta się może podłączyć i to stanowi siłę wzrostów. To duży gracz daje możliwość zarobku. Rysując wykres pokazuje innym, tu kupujcie, tu sprzedajcie, ale tu niżej zbieramy i lecimy dalej wyżej itd. Czytelny wykres i zgodny z AT jest znakiem - mam wszystko pod kontrolą, idźcie za mną, a swoje zarobicie. Bardzo ładnie to widać na wzrostach przed GR2. Wręcz idealne AT.
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Niestety [46.134.36.*]
    Pełna zgoda,
  • Re: Forum ożyło Autor: google_lov111vol [109.42.50.*]
    uspokujcie sie chlopcy - dziewczeta jesli takowe tutaj sa tudziez som
  • Re: Forum ożyło Autor: ~Ghost [37.47.94.*]
    Cyber Slash to nie będzie kontynuacja GR2, a będzie to coś wiekszego cos nowego, coś bardziej grywalnego. Hyperion będzie porównywalny z GR1 a moim zdaniem większy. Forum ożyło bo w takich kulminacyjnych momentach zawsze ożywa i będzie coraz bardziej aktywne
  • Re: Forum ożyło Autor: ~GamingEnjoyer [31.182.248.*]
    Nikt nic nie wie o tych grach a Ty od jakiegoś czasu się podniecasz tu pisząc jakieś brednie typu ocena gier lub wymyślony fakt że będą na gamescomie jako pewnik
[x]
ONEMORE 0,75% 2,67 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.