Pali się grunt pod nogami, bo nie ma czym sypać, a kurs ucieka. Nadal marzy im się 19 zł. Nie mogę z tego jakie to naiwne myślenie. Nie mają szans na wyjście z zyskiem. Powoli ugotujemy tą żabę. Polecam zobaczyć wykres.
Nie mogę z was. Przypomnij maksiu jaki jest twój rekord w pisaniu postów w jeden dzień. Ile tego będzie? Chyba ze 150? Coś ci to dało w marcu? Ludzie sprzedali akcje w panice? Nie. Odkupili od was. Ja też z przyjemnością kupowałem wasze zrzuty po 20.20.zł czy 20.90 i mam świetną średnią, bo regularnie dokupuję i powiększyłem początkowy pakiet o 500 procent, bo widzę jakich amatorów mam po drugiej stronie. Cześć z was nawet nie zna podstaw giełdy. Nie dziwię się, że wkopaliście się w to bagno. Proponuję zainwestować w wiedzę, a nie w akcje. Heh
Przegrywy nadal wierzą w 15 zł. Jakaś sekta chyba. W dodatku płacą codziennie za te złudne marzenia. Na CDR też kazaczyli i wywożą ich na taczkach. To samo Orlen. JSW to będzie wisienka na torcie.
Dnia 2025-06-26 o godz. 23:20 ~Tryton napisał(a): > Nie mogę z was. Przypomnij maksiu jaki jest twój rekord w pisaniu postów w jeden dzień. Ile tego będzie? Chyba ze 150? Coś ci to dało w marcu? Ludzie sprzedali akcje w panice? Nie. Odkupili od was. Ja też z przyjemnością kupowałem wasze zrzuty po 20.20.zł czy 20.90 i mam świetną średnią, bo regularnie dokupuję i powiększyłem początkowy pakiet o 500 procent, bo widzę jakich amatorów mam po drugiej stronie. Cześć z was nawet nie zna podstaw giełdy. Nie dziwię się, że wkopaliście się w to bagno. Proponuję zainwestować w wiedzę, a nie w akcje. Heh
Tu jest ten rekord i to tylko z Jsw ! https://www.bankier.pl/forum/temat_kompendium-jsw-autor-max-czy-automat,70326609.html
Od tego czasu kilka razy już zmieniał nick, np. na Trader, ale każdy wie, że to on. Ciekawe jakie to uczucie wiedzieć, że już straciło się miliony. Trochę to jak paradoks Kota Schrödingera, gdzie szorty mają jeszcze trochę wirtualnego zysku, a jednocześnie zaraz będą to realne straty.
Coś majaczysz. To chyba z tego lęku przed stratą milionów zł. Proponuję pogodzenie się z faktem, że ulica was ograła i się zjednoczyła. Widać, że sprzedajecie tylko wy i tylko jak macie jeszcze co pożyczyć. Jak źródełko wysycha to odkupujecie.
Najwyraźniej odpowiedzi obecnego zarządu oddaliły obawy inwestorów dotyczące przyszłości samej spółki, a co za tym idzie ewentualnej utraty ich kapitału.
Pytania to jedno, ale w międzyczasie mieliśmy sporo pozytywnych informacji: nowe ściany, większe wydobycie no i wzrost cen węgla. Szorty w pułapce. Co do wykresu, to wszystko idzie zgodnie z tym co ktoś wyrysował w lutym. Szok
WASZA STRATA JEST ZYSKIEM SHORTA !! SHORTY MUSZĄ ODKUPIĆ !! TERAZ MAJĄ ZYSK WIRTUALNY . JSW C/WK = 0.26%. JEDYNA KOPALNIA WĘGLA KOKSUJĄCEGO W EUROPIE . CZOŁGI I WIATRAKI Z PAPIERU BĘDĄ ROBIĆ ??? + ODBUDOWA UKRAINY . ZARAZ FARMA TROLI SPADKOWYCH Z MAXEM NA CZELE ROZPOCZYNA PRACĘ . . SHORTY ZBIJAJĄC KURS NIE SPODZIEWAŁY SIĘ ŻE ULICA SIĘ TAK SKRZYKNIE I ZABLOKUJE AKCJE ORAZ ŻE ZNAJDZIE SIĘ GOSTEK KTÓRY BĘDZIE PODAWAŁ DANE Z ORTEXU . POZDRAWIAM ...
Tylko do tych elektrowni ekologicznych trzeba złomu. Skąd go wziąć? Już Chiny swego czasu wywoziły ile tylko się dało złomu z Europy, ale źródełko prawie wyschło. Może dlatego komuś zależy żeby utopić PKP CARGO i przejąć tysiące wagonów właśnie na złom... tak sobie łączę kropki