• ✅ Kernel Holding – wraca do gry! Autor: ~technik [212.87.30.*]
    Chciałem podzielić się swoimi przemyśleniami na temat Kernel Holding – spółki, która według mnie ma ogromny potencjał wzrostowy i może być czarnym koniem w najbliższych kwartałach.
    Po okresie zawirowań związanych z sytuacją geopolityczną i strukturą właścicielską, Kernel zdaje się wracać na właściwe tory. Produkcja i eksport oleju słonecznikowego oraz zbóż rosną, a spółka znów generuje solidne wyniki operacyjne. Ukraina powoli odbudowuje swoją logistykę eksportową, co bezpośrednio wpływa na poprawę marż Kernela.
    Co istotne – kurs akcji pozostaje znacznie poniżej wartości fundamentalnej, a spółka dysponuje dużym potencjałem do odbicia. Dla inwestorów szukających niedowartościowanych firm z realnym biznesem i historią sukcesu, Kernel może być idealnym wyborem.

Plusy inwestycji w Kernel Holding:
    • Lider sektora agro w Europie Wschodniej
    • Duży udział eksportu do UE i krajów MENA
    • Potencjał odbicia po okresie zawirowań wojennych
    • Bardzo niskie wskaźniki wyceny (C/Z, C/WK)
    • Powrót do normalizacji działalności operacyjnej
    Warto mieć tę spółkę na radarze – może to być ciekawa okazja typu value investing z dużym upside’em w średnim i długim terminie. Oczywiście, jak zawsze – DYOR (do your own research), ale moim zdaniem Kernel zasługuje na uwagę!
    Pozdrawiam i powodzenia na rynku!

• Re: ✅ Kernel Holding – wraca do gry! Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    niewarty zachodu, za duże ryzyko cała czas, poza tym w każdej chwili może byc zdjęty z giełdy po niekorzystnej cenie wezwanie i tyle
[x]
ASBIS -0,48% 28,74 2025-11-12 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.