• ✏️ Gumka się napina Autor: ~Karol [212.87.30.*]
    Batonik po 16 rozebrany.

Kolejny przy 17 zł, a dalej THE SKY IS LIMIT
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.14.*]
    Ty myślisz że to naturalny ruch ? Osobiście nastawiam się na jakiś kolejny szfindel a nie wzrost
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~PIERZAK [37.31.158.*]
    Tego batonika to akurat ja zjadlem. Promocyjna cena na ta chwile. Warto bylo dobrac :)
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Makao [31.0.51.*]
    Dnia 2025-06-20 o godz. 12:15 ~PIERZAK napisał(a):
    > Tego batonika to akurat ja zjadlem. Promocyjna cena na ta chwile. Warto bylo dobrac :)

Siedze wygodnie w fotelu i obserwuje ten cyrk na kursie.
    Brawo Pierzak trzeba szkolić manipulatorów na garnuszku oligarchy.

• Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~PIERZAK [188.146.158.*]
    Mega blokowanie kursu widac. Ma byc 16 zl i nie licza sie dla nich koszty. Zobac po transakcja ile dzis kupilem i wciaz na koniec dnia za punkt obrali zamknac na 16zl. Juz wszystko wiedza....i na tyle kurs beda trzymać...zeby byla niska ...zanim podadza wartosc wykupu
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Hrabia [37.47.122.*]
    Trzymają nisko
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~AA [38.41.202.*]
    a zgłosił kolega gracz giełdowy żądanie wykupu w ramach sell out w terminie chociaż minimalnego pakietu akcji aby być pewnym wykupu ?
    pytam z ciekawości bo moje żądanie do wykupu dotarło w terminie do CSSF, KERNELA, tylko najważniejszy odbiorca , czyli NAMSEN "nie odebrał " bo poczta na Cyprze nie zdołała dostarczyć do Namsena, dostałem zwrot listu , tyle w temacie
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.15.*]
    Z tego co wiem to było kilka takich już przypadków. Przydałby się artykuł w parkiecie o tym :)
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Cee [31.61.247.*]
    Kolejny przykład oszustwa i brutalnego łamania praw akcjonariuszy mniejszościowych, a prawo karne przewiduje
    kary za takie przestępstwa. Czas, aby KNF i prokuratura w Polsce zaczęła przestrzegać prawa i podjęła zdecydowane działania przeciwko oszustwom na GPW oligarchy, rady dyrektorów kernela i członkom zarządu Nemsena w AFERZE KERNELA.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.15.*]
    Chciałbym aby tak było ale jest jak jest :) sami wiecie że jakiś doktorek się wypowiadał że wszystko jest w porządku a drugi mówił że sami jesteśmy sobie winni
    Dnia 2025-06-21 o godz. 11:47 ~Kolber napisał(a):
    > Chciałbym aby tak było ale jest jak jest :) sami wiecie że jakiś doktorek się wypowiadał że wszystko jest w porządku a drugi mówił że sami jesteśmy sobie winni

Winny jest dziurawy system który zezwalana na działanie w oparciu o 2 prawodastwa.
    W naszym konkretnym przypadku Kernela bezpieczniej dla nas ,że prawo Luxemburskie zabezpiecza nasze interesy.
    Cena godziwa 30 a po anulowaniu fejkowej emisji???
    Wiadomo ,że bedą strzelać korki szampanów.
    Nasze bedzie wygranko!!!
    Nie tego od daj daj daj daj.
    Dnia 2025-06-21 o godz. 01:44 ~AA napisał(a):
    > a zgłosił kolega gracz giełdowy żądanie wykupu w ramach sell out w terminie chociaż minimalnego pakietu akcji aby być pewnym wykupu ?
    > pytam z ciekawości bo moje żądanie do wykupu dotarło w terminie do CSSF, KERNELA, tylko najważniejszy odbiorca , czyli NAMSEN "nie odebrał " bo poczta na Cyprze nie zdołała dostarczyć do Namsena, dostałem zwrot listu , tyle w temacie

Było walne którego nie było.
    Listy wysłane i odsyłane.

Ależ oligarcha pragnie naszych akcji!!??
    Sorry ale tego akcjonariatu nie da się złamać.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~s123 [217.97.99.*]
    lol, 2025 i to się pocztą robi? XD
    Dnia 2025-06-21 o godz. 13:02 ~s123 napisał(a):
    > lol, 2025 i to się pocztą robi? XD

Po nagłośnieniu afery z niedostarczeniem listu listonosz zostanie zmuszony przejść na emeryturę xd.

• Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Taki był wymóg w espi więc trochę niepoważnie jak kilka osób wysyła takie rzadanie i pozostaje to bez odpowiedzi ale może cssf weźmie to pod uwage
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~kertz [178.73.57.*]
    Taki był wymóg formalny. Tak jak w przypadku innych pism oficjalnych.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Olo [81.161.199.*]
    A jeśli nie wysłało się takiego żądania?
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Ale zadajesz głupie pytania sell out był tylko i wyłącznie dobrowolny
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Makao [31.0.50.*]
    Kolego Kolber to oczywista oczywistość ,że nam drobnym nie zależy na dobrowolnym pozbyciu się tych cennych akcji.
    Po co zgłaszać się dobrowolnie? Cena godziwa tylko będzie rosła!

• Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Makao [31.0.50.*]
    Dodam tylko ,że jeśli oligarcha chce faktycznie i nie blefując zdjąć spólkę z giełdy niech ogłasza wykup po cenie godziwej.
    Osobiście wolę trzymać ten papier i niech gra jak Wielka Orkierstra Jurka.
    Niech zostaje notowana na GPW.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Cee [31.61.247.*]
    Nemsen nie posiada adresu na Cyprze a więc fakt ten już jest oszustwem ze strony spółki.
    Kernel nie może być zdjęty z giełdy przed zbadaniem wszystkich okoliczności przez prokuraturę
    a nie tylko przez sąd
    No to jadą na bezczela. Z tego jak czytam procedurę na CSSF oni mieli miesiąc po wpłynięciu żądania podać cenę do regulatora i niezwłocznie poinformować Kernel oraz resztę akcjonariuszy o wycenie spółki. Nie ma komunikatu, bo pewnie nie przyjęli żądań wg nich. Ruska bezczelność na pełniej…
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.10.*]
    Pisałem już dużo wcześniej o tym i nawet parkiet pisał że były osoby które zgłosiły taką chęć. Przydałby się artykuł w parkiecie wyjaśniający ten cały bajzel bo to stało się już śmieszne. Inwestorzy mniejszościowi są robieni w balona ale to świadczy tylko o tym do jakiego poziomu się już zniżają i mam nadzieję że ktoś kiedyś się pięć razy zastanowi nad kupnem tych akcji. Ale jest jeszcze czas na rozwiązanie tej sprawy - cena godziwa
    Parkiet pisał, ale nie pisał, że Nemsen bezczelnie nie odbierze żądania. Ciekawe co na to CSSF? Wygląda na to, że Ukrainiec idzie na noże i się nie boi. Moim zdaniem wybranie Cypru jest nie przypadkowe bo w polskim sądzie już dawno by przegrał pomijając już różnice w wezwaniach. Tutaj sell-out to prosta i opisana procedura więc on idzie chamsko w wariant błędu formalnego, że nie dostał wezwania. Na 100% obstawiałem zaniżoną wycenę ale ten numer to jednak zaskoczenie.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Kolber [188.146.16.*]
    Pytanie czy to wszystko klepnie cssf jakoś nie chce mi się wierzyć że lux to zatwierdzi. Przecież to nie jest republika bananowa tylko państwo unii europejskiej. A druga sprawa jeżeli to byłoby takie proste już dawno byłyby wyroki nie widzę w tym żadnego problemu. Kernela już dawno miało nie być na giełdzie a ta batalia już trwa ponad dwa lata i dalej konca nie widać. Dla nas mniejszościowych może pomóc tylko zakończenie wojny wtedy skończą się argumenty na ekstremalne zaniżanie kursu.
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~s213 [217.97.99.*]
    foliarz...
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~ObserwatoR [212.87.30.*]
    Kolejny mini batonik przy 17.6 może yć wciągnięty jednym zleceniem.

A dalej górne widły i euforia
  • Re: ✏️ Gumka się napina Autor: ~Makao [31.0.52.*]
    Prorok czeka na 7,50 czy wsuwa kanapki????
[x]
KERNEL 0,10% 19,38 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.