Chciałbym przyjerzeć się nieco blizej temu przypadkowi klinicznemu. Otóż akcjonariusz ten wtopił tu dziesiątki tysięcy złotych kupując akcje tej wspanialej innowacyjnej spolki gejmingowej po 4-5zł. Po latach dojrzał juz do faktu że spółka jest gniotem i kasa w zasadzie jest nie do odzyskania. Co można jednak odzyskać? Resztki godności, honoru, kilka pozytywnych łapek pod postem. Zdając sobie doskonale sprawe że zarzad tej spolki robi tu drobnych w ch i leci po bandzie mydląc oczy o premierze gry ktora nie istnieje a przy okazji robiąc co chwila dodruki akcji motywacyjnych i upychając je w rynek, ów akcjonariusz probuje znaleźć pocieszenie kreując się na cierpiętnika który rzekomo nie chce zeby ta gra ujzala swiatlo dzienne xD To swego rodzaju zaklinanie rzeczywistości wychodząc z założenia że skoro moje wszystkie decyzje inwestycyjne okazały się wtopą to może jak upublicznie takie o to stanowisko, to osoby dezycyjne zrobią mi na przekór i jednak wydadzą grę : D a jak wydadzą w grudniu , to tez bede wygrany bo przecież pisałem że nie chce tej gierki : D bahahahaha
masakra jaka banda nieudaczników i przegrywów tutaj siedzi :) wracajcie do kartonu
Jasiuuu, od cycka odejdź i posłuchaj…
Niedudacznik i gość bez honoru to ten typ, na którego mówisz “tata”, wpadł i tak powstałeś, jeżeli masz syna to też współczuję…
Współczuję nam wszystkim, jednak w kilku kwestiach się z Tobą zgodzę, zarząd robi wszystkich w uja, gierki pewnie nie będzie itd, akcje kupiłem po 1.5, po 4 to ja marzę, żeby je sprzedać.
Szkoda czasu na tego typu spółki i piszę to jako ktoś, kto posiada 22k papiera, na szczęście jest to promil procentów moich inwestycji, a gdybyś zobaczył te moje “nietrafne inwestycje”
Ech, szkoda mi na Ciebie czasu, z zyskiem kilkuset procentowym to pogoniłem Mercatora, Ccc, czy LPP, obecnie siedzę na jedynej słusznej polskiej spółce gamingowej od 130 zł…
Wracaj przegryfie, lataj po forach spółek i dalej próbuj się pokazać, pajacyku
Jako inwestor długoterminowy odpowiem Ci że premiera The Alters ppkazała potencjał podobnych gier.To przeciąganie premiery latami wkurza ale lepiej niech nie popełnią błędu Redów z Cyberpunkiem i wypuszczą dopracowane cacuszko. Wtedy przy podobnym peaku do The Alters i 50 krotnie niższym budżecie wiadomo co będzie .Czekając lata na premierę to miesiące nie zmienią niczego.A narazie troszkę się sprzeda potem odkupi i na kazszaneczkę z grila i dobrą popitkę zawsze zostaje.