• "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~bekazwas [185.183.34.*]
    Chciałbym przyjerzeć się nieco blizej temu przypadkowi klinicznemu. Otóż akcjonariusz ten wtopił tu dziesiątki tysięcy złotych kupując akcje tej wspanialej innowacyjnej spolki gejmingowej po 4-5zł. Po latach dojrzał juz do faktu że spółka jest gniotem i kasa w zasadzie jest nie do odzyskania. Co można jednak odzyskać? Resztki godności, honoru, kilka pozytywnych łapek pod postem. Zdając sobie doskonale sprawe że zarzad tej spolki robi tu drobnych w ch i leci po bandzie mydląc oczy o premierze gry ktora nie istnieje a przy okazji robiąc co chwila dodruki akcji motywacyjnych i upychając je w rynek, ów akcjonariusz probuje znaleźć pocieszenie kreując się na cierpiętnika który rzekomo nie chce zeby ta gra ujzala swiatlo dzienne xD To swego rodzaju zaklinanie rzeczywistości wychodząc z założenia że skoro moje wszystkie decyzje inwestycyjne okazały się wtopą to może jak upublicznie takie o to stanowisko, to osoby dezycyjne zrobią mi na przekór i jednak wydadzą grę : D a jak wydadzą w grudniu , to tez bede wygrany bo przecież pisałem że nie chce tej gierki : D bahahahaha

masakra jaka banda nieudaczników i przegrywów tutaj siedzi :) wracajcie do kartonu
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~Gość [2.33.112.*]
    Jasiuuu, od cycka odejdź i posłuchaj…
    Niedudacznik i gość bez honoru to ten typ, na którego mówisz “tata”, wpadł i tak powstałeś, jeżeli masz syna to też współczuję…
    Współczuję nam wszystkim, jednak w kilku kwestiach się z Tobą zgodzę, zarząd robi wszystkich w uja, gierki pewnie nie będzie itd, akcje kupiłem po 1.5, po 4 to ja marzę, żeby je sprzedać.

Szkoda czasu na tego typu spółki i piszę to jako ktoś, kto posiada 22k papiera, na szczęście jest to promil procentów moich inwestycji, a gdybyś zobaczył te moje “nietrafne inwestycje”
    Ech, szkoda mi na Ciebie czasu, z zyskiem kilkuset procentowym to pogoniłem Mercatora, Ccc, czy LPP, obecnie siedzę na jedynej słusznej polskiej spółce gamingowej od 130 zł…

Wracaj przegryfie, lataj po forach spółek i dalej próbuj się pokazać, pajacyku
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~Makarov [37.47.91.*]
    CD projekt :)
    Też tam siedzę do min 500 zł :)
    Pozdro
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~bekazwas [31.0.79.*]
    Inwestorze o nicku Gość - dobrze ci radzę, pilnuj rodziny. Nieszczęśliwe wypadki się zdarzają. A nie jesteś tu anonimowy.
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~Gość [2.33.112.*]
    Wiesz co Ty możesz, chłopczyku?
    Właśnie to…
    Zero do potęgi… zawsze pozostanie zerem jak Ty i wszystko co z Twoim DNA powiązane!
    Won do roboty!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.169.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~StarySolida [37.47.91.*]
    Hahahahaha xD
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Jako inwestor długoterminowy odpowiem Ci że premiera The Alters ppkazała potencjał podobnych gier.To przeciąganie premiery latami wkurza ale lepiej niech nie popełnią błędu Redów z Cyberpunkiem i wypuszczą dopracowane cacuszko. Wtedy przy podobnym peaku do The Alters i 50 krotnie niższym budżecie wiadomo co będzie .Czekając lata na premierę to miesiące nie zmienią niczego.A narazie troszkę się sprzeda potem odkupi i na kazszaneczkę z grila i dobrą popitkę zawsze zostaje.
    Nie no, jak wszystko jestem w stanie zrozumieć, jednak to, że porównujesz Jujubee do CDR lub 11bit…
    Nie mieszajmy szamba z perfumerią…

Oczywiście chciałbym, aby to poszło na 4-5 zł i sprzedać, jednak już teraz to chcę chociaż na 0, podbijcie na 1.7 i spadam
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~Real2 [37.47.79.*]
    Ile ty masz w ogóle akcji myszko? ... Bo takie rozterki to mozemy mieć dario, vaci i ja wiec sie tu nie zamartwiaj ...
  • Re: "wolę zeby nie było premiery" czyli mechanizm wyparcia Autor: ~Solid [31.0.61.*]
    Twoje gardło zostanie poderżnie
[x]
JUJUBEE 1,34% 0,76 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.