nie przejmujcie się! Widać wzrost na wynikach. 5 pln w tym roku. Niecierpliwi zawsze się znajdą i oddadzą akcje. Wiem to, znam ten strach sam oddawałem w panice, a teraz jest wieki żal. Uczę się na błędach.
jak czytam wasze poszty do mi łzy ze smiechu lecą, o czym wy piszecie widać od dawna ze korekta nadchodzi w ciagu najblizszych miesiecy, w dłuzszej perspektywie widac pozytywne fundamenty ale teraz pora uciekać
Zobacz przy jakim obrocie dzisiaj spada a przy jakim roslo o 10%-20% dziennie.
Zgadzam sie z toba jak najbardziej ze krekta sie nalezy ale o szczytu 4.90 spadlismy juz bardzo duzo a juz teraz firma podaje rwelacyjne wyniki na dzialalnosci operacyjnej.
Mysle ze pnizej 3,7 raczej nie spadnia
80% wypowiedzi na tym forum to domysły a (pseudo) inwestorzy grają czysto spekulacyjnie, jedyne mądre wypowiedzi ma Grzegorz, pozdrawiam - radze się wstrzymać z inwestycjami do (listopada - stycznia)
Spekulacja to nic złego.Co nie jest zabronione to jest legalne.Giełdy to tylko psychologia i pęd owczy,, a nie żadna gospodarka i inne pierdoły.Tylko w mediach mówią inaczej, bo nic innego im nie wypada mówić.
Obroty nie mają znaczenia chyba ,że są b.duże ti wtedy pozniej zawsze są spadki , a infa dobre były wtedy jak kurs akcji był wyżej od obecnego o ponad 300%.