• Short ?? Autor: ~GO [89.64.94.*]
    Może w końcu short się podłączył ???
  • Re: Short ?? Autor: ~GO [89.64.94.*]
    dziwnym trafem o hodz.13:06-13:07 poszły duże pakiety na LPP....po dużym wzroście o poranku....i zmiana...teraz Pepco w górę a LPP bez powodu w dół....czyżby przeskakiwali na przemian pomiędzy tymi spółkami ???

Oczywiście powyższe to tylko takie tam ale.....na Pepco mniejszą kasą można zrobić większy wzrost....
  • Re: Short ?? Autor: ~Optymista [94.101.18.*]
    Pisałem od tym już ponad miesiąc temu bo zauważyłem ta korelacje a ostatnio tu przypominałem
    https://m.bankier.pl/forum/temat/15894417

Ps.musze odszukać pierwszy post o tej korelacji no tam liczyłem procentowo
  • Re: Short ?? Autor: ~Weq [31.0.94.*]
    Qube odkupuje, obecnie 1,06
  • Re: Short ?? Autor: ~Weq [31.0.94.*]
    Pewnie odkupił od kolarzy
    weq....

a widzisz...jednak coś się dzieje bo widać od czasu do czasu podskoki w górę z większymi pakietami...chyba wczoraj lub przedwczoraj ( szybko dni mijają ) pisałem o wymianie sporych pakietów w setkach tysięcy.....a na portexie na razie bez zmian więc ktoś opóźnia dane i dlatego nie należy bardzo przykładać do tego zbyt dużej wagi bez śledzenia non stop notowań czy coś się nie dzieje z wolumenami i kursem...a tu się dzieje....
    optymista,

już nie szukaj...szkoda czasu....ja ci wierzę...pamiętam taki wpis....coś w tym jest...
  • Re: Short ?? Autor: ~Optymista [94.101.18.*]
    Go pamietaj ze w lipcu możemy prześledzić zaangażowanie polskich ofe w jakie spolki i co ważne Norweskiego Nbim takze będzie ciekawie
    Napisałem w wątku dziś o zmianie w akcjonariacie przez duże fundy....być może któregoś razu naniosę poprawki bo fundy zwiększyły zaangażowanie w Pepco już od marca 25,,w kwietniu i maju również
    Ciekawe czy dziś zdecydują się na jeszcze jeden podskok pod 19,50.....sporo akcji ustawionych ale kreski są za.....
    Podciągnięte już do 19,34 ......
  • Re: Short ?? Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Boję się że przed końcem sesji zacznie się zrzut.
    jak Danusia.....bo-ję si-ę ....bo-ję się......a tu odkurzacz ssący włączony....nie zauważyłeś... ???? Inna epoka....
    jakie K na fixie.....na razie z ponad 0,5 mln...to już może być odkup shortów...bo za duże ryzyko....jak tak dalej będzie rosnąć.....
    Ciekawe czy to short zmniejszał pozycje i zafundował taki popyt?
    nad tym będziemy się zastanawiali w kolejnych dniach......na razie K zapraszają do sprzedaży chętnych.......
    zwiększyli pakiet do 650 tys.....
  • Re: Short ?? Autor: ~Grzesiek [37.248.220.*]
    Napewno, zwłaszcza ze ujawnione są dwa i każdy chce być pierwszy z odkupem, dlatego jak w spółce się poprawia to nie czekają jak drugi zacznie skup bo kto pierwszy ten lepszy
    Nie było chętnych do sprzedania w tej cenie...schowali większą połowę zrealizowali na razie 237 tys plus czekają w tej cenie jak ktoś ma ochotę sprzedać....
    Czy mi się wydaje czy jeden z fundow wczoraj zmniejszył swoją pozycję? Chyba mial 1,1.
  • Re: Short ?? Autor: ~An [88.175.90.*]
    Jeden zwiększył z 1.1 na 1.6
    A dokładnie to zmniejszył na 1,06....ale na razie nie przywiązuj do tego wielkiej wagi...to jest nic...jak zobaczysz znaczne zmniejszenie to dopiero będzie widać że tak ...odkupuje....
[x]
PEPCO -4,37% 27,35 2025-11-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.