Kształtuje się formacja kulawego kota, przechodząc powoli w wielką pandę trafioną oszczepem. Gdzie Boguś z Mazur czekam na wątki tego pajaca i te 1000 zł.
Wystarczy trochę cierpliwości. 9. września Mabionek opublikuje wyniki za Q2 i za całe półrocze. A tam się pokaże znów strata netto za Q2 tak około 16 mln PLN i skumulowana strata netto za półrocze tak około 32 mln PLN.
Mówię wam, cierpliwie czekać! Cierpliwi będą wynagrodzeni.... stratą i nową, kolejną emisją akcji. Cierpliwie czekać! Będą nowiuśkie akcje do objęcia. Już nie długo. Cierpliwie czekać!
A ty co? Wciąż siedzisz w wagonie bez okien i toalety? I czekasz aż się jakiś peron pojawi, aby wyskoczyć, umyć się i napić się wody?
Na razie żadnego peronu nie będzie. Twój wagon bez toalety utkwił w krzakach. Bez toalety korzystaj z krzaków. Zresztą na peronie toalety są płatne, a ty kasy nie masz.
Twoja frustracja wskazuje że jesteś jednak na peronie a o mnie po co się wypowiadasz skoro nic nie wiesz? Ja się tylko normalnie zapytałem więc po co te nerwy Zenek? Wyluzuj
No i fajnie. Novavax ma szczepionkę, teraz poczeka sobie na jej rejestrację. Niestety Novavax nie ma partnera, który ją skomercjalizuje.
Umowa z Sanofi nie obejmuje komercjalizacji tej szczepionki. Ileż to jest na świecie szczepionek na grypę, a COVID nie jest chorobą sezonową.
Ale co to ma mieć wspólnego z Mabionkiem? Mabionek nigdy nie produkował antygenu do żadnej szczepionki Novavax, która została skomercjalizowana.
Ogólnie papier bez przyszłości zajrzałem tu z ciekawości co piszą .i jak cztery lata temu już taniej nie będzie już tylko Górka tego wam życzę cztery lata zbierałem się postracie jakiej doznałem na tym papierze najwiękrza umowa w historii cztery lata temu została podpisana i zły moment wejścia pogrążył tysiące graczy takich jak ja powodzenia