Dnia 2009-08-31 o godz. 14:33 ~re napisał(a):
> detektywie jak myslisz jak bedzie po tym komie z evip
> piszesz ze wesoło co masz na mysli
'
Ciekaw jestem stanowiska GH INVEST. na zarzuty sformułowane przez zarząd Orła. Czytając dzisiejsze info i porównując to z parkietu o Nwza znalazłem drobną nieścisłość a mianowicie z pisma przedprocesowego zarządu wynika , że fundusz chciał emisji poza giełdowej a informacja z parkietu donosi , że z grupą akcjonariuszy chce emisji z prawem poboru . Fundusz obejmował akcje po 10 gr gdyby zaczął wychodzić przez giełdę mógłby trochę zdołować kurs po podaniu infa o zmniejszeniu zaangażowania .
Wątpie by chciał opuścić Orła zwłaszcza po tym jak dostali produkcję plastrów , myślę , że jakoś się dogadają i zwiększy swoje zaangażownie w spółkę aby w przyszłości wyjść z korzystniejszym zyskiem . Nie wykluczam , że jeszcze ktoś się włączy do gry i stąd piszę , że może być wesoło . Spółka która ma ff 75 % i o tak niskiej kapitalizacji może być łatwym kąskiem do przejęcia .
Obroty na dzisiejszej sesji spadły , więc nie ma dużo chętnych do sprzedaży i lada chwila może zacząc się robić wesoło .Liczę na małe ożywienie w końcówce sesji ..Pzdr