Na drugi dzień zawsze jest tutaj zadyszka więc dzisiejszy spadek nie powinien być zaskoczeniem (można sobie to sprawdzić na wykresie). Jutro powinno być już do przodu.
Uczulam wszystkich przed trolami na forum - weryfikujcie wpisy i oczekujcie argumentów! Oni tylko czekają na Wasze akcje i okazję do zarobku na słabej znajomości rynku
Dnia 2025-06-05 o godz. 10:30 ~Marcin napisał(a): > tak, a jak nastapi ta fala to o tez mi chodzi, tak więc jak widzisz ja zawsze jestem wygrany. Zwyciezcy tak mają!
ok ok. to jak nie nastapi to taka prośba zebyś napisał tu, albo może nowy wątek - że napisanie przez Ciebie że "Wg mnie dzisiaj druga fala wzrostow" oznaczało, że ta fala nie nadeszła. To będzie jeden z tych wpisów, który będzie się fajnie starzał :)
pozdrawiam i życzę w końcu jakiegoś zarobku "zwycięzco" :)
Dnia 2025-06-05 o godz. 10:30 ~Marcin napisał(a): > tak, a jak nastapi ta fala to o tez mi chodzi, tak więc jak widzisz ja zawsze jestem wygrany. Zwyciezcy tak mają!
Coś mi to przypomina . W niedzielę - też jeden ogłosił się " zwyciężcą "
Dnia 2025-06-05 o godz. 10:43 ~szwejk napisał(a): > Dnia 2025-06-05 o godz. 10:30 ~Marcin napisał(a): > > tak, a jak nastapi ta fala to o tez mi chodzi, tak więc jak widzisz ja zawsze jestem wygrany. Zwyciezcy tak mają! > > Coś mi to przypomina . W niedzielę - też jeden ogłosił się " zwyciężcą "