Zgodnie z informacjami zawartymi w komunikacie Serinus Energy, zawieszenie obrotu na GPW miało obowiązywać do 2 czerwca 2025 roku. Jeśli po tej dacie akcje nadal są zawieszone, może to wynikać z przedłużenia procedury wycofania akcji z obrotu lub innych czynników regulacyjnych.
Drugi to drugi i koniec tematu. Jeśli są zmiany powinien być komunikat. Ja właśnie napisałem skarge do gpw. Nie tylko na działanie sen, ale samej gpw, na ich sposób działania tj.karanie drobnych inwestorów za lekcaweżenie przepisów, obowiązków przez zarządy spółek jak np: brak publikacji raportu finansowego na czas. Burtel, a nie rynek.
zapewne jest problem z ich wycofaniem biorąc pod uwagę cenę układu a prawo GPW bo wynika z niego że średnia z 6 miesięcy przed ogłoszeniem informacji o wycofaniu. Koniec już z GPW i nigdy więcej swoich pieniędzy a każdemu będę odradzał te g....no pełne przekrętów mających na celu okraść w "białych rękawiczkach" indywidualnych.
Dnia 2025-06-03 o godz. 09:17 ~narcos napisał(a): > zapewne jest problem z ich wycofaniem biorąc pod uwagę cenę układu a prawo GPW bo wynika z niego że średnia z 6 miesięcy przed ogłoszeniem informacji o wycofaniu. Koniec już z GPW i nigdy więcej swoich pieniędzy a każdemu będę odradzał te g....no pełne przekrętów mających na celu okraść w "białych rękawiczkach" indywidualnych.
Przecież akcje sen z polskiej giełdy nie są jeszcze wycofane. O czym mówisz człeku? Tu musi być wezwanie. "Jednocześnie Spółka informuje, że wniosek o wycofanie Akcji Serinus z obrotu na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie zostanie złożony w terminie późniejszym, niż wskazany w harmonogramie, o którym mowa w powyższym raporcie bieżącym nr 23/2025. Bezpośrednio po złożeniu wniosku Spółka poinformuje o tym w trybie raportu bieżącego" Pisać skargę!!!
Dnia 2025-06-03 o godz. 09:28 ~narcos napisał(a): > skargę do KNF już pisałem ale nic nie odpowiedzieli a napisałem też maila do SII i też zero odzewu.
To pisz do gpw, bo to na ich giełdzie się robi takie cyrki. Pisać dlaczego skoro do drugiego miały być zawieszone , trzeciego nie są wznowione. Niech wiedzą, że się interesujemy, niech czują presję.