Tak jak obiecałem moich około 1000 głosów poszło na Nawrockiego. Mail do Komisji Europejskiej na Tuska już wysłany. Teraz Obajtek reprezentujący Saudi Aramco idzie po urząd prezesa Orlenu a może i premiera. I nie mówcie mi, że nic nie zyskałem bo zyskałem bardzo wiele. Satysfakcję, która w tym momencie jest dla mnie cenniejsza niż akcje Energi.
a teraz kolejna moja rada dla uśmiechniętych bo to nie koniec waszej tragi komedii. Teraz musicie pompować kurs Energi w podskokach bo nie tylko przegracie wybory parlamentarne ale także nie zarobicie na akcjach Energa :)))
Największą winę za przegrane wybory ponosi obecny prezes Orlenu Ireneusz Fąfara. Trzciński nie przykładał mu pistoletu do głowy. Mógł i powinien był działać niezależnie.
cos takiego - o 20.00 okazało się ze rząd zabiera się do roboty ( czyli przyznając ze 1,5 roku zostało stracone ). .Może zatem kopnie kogoś ze współpracowników, żeby zorientował się o co chodzi w akcji "Tusku musisz"
jak dziś o 20.00 usłyszałem jak to Donald "nic nie mogę" Tusk i jego rząd zabierze się teraz do roboty mało się nie zakrztusiłem ze śmiechu... banda nierobów i nieudaczników teraz się budzi że zaraz ich rządu może nie być i sute synekury się mogą rozpłynąć we mgle...
Teraz piosenka i baner TUSKU MUSISZ już do wyrzucenia. Wybory przegraliście więc agitację wyborczą przebraną za działanie na rzecz drobnych możecie sobie darować. Bez wzrostu kursu akcji Energa i dywidendy wybory parlamentarne przegracie w taki sam sposób. I mówię to teraz żebyście nie byli zaskoczeni.
Tak się zastanawiam....a po co upolityczniać to wszystko.....i po co ta mowa sarkazmu i anty życzliwości, czy nie można inaczej, merytorycznie, bez względu na preferencje....oczywiście te polityczne, he.... pozdrawiam
Teraz spodziewam się kilku dni udawania, że nic się nie stało czyli znowu 20K akcji zbijanie kursu. Później w podskokach na szczyty bo wam się dupy palą :)))