• Dalej wam tu pensjonariusz z Choroszczy bajki opowiada? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    akcjoinm:) nawóz giełdowy .
    Widzę, że przygasł jak biegły zweryfikował jego bajki i skorygował kapitały do UWAGA do 422 tys:(
    A przy tym kursie kapitalizacja to 33 mln
  • Re: Dalej wam tu pensjonariusz z Choroszczy bajki opowiada? Autor: akcjoinm [37.109.163.*]
    Co ty możesz wiedzieć jak ty—>

Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02
    Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 54,00%
    Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
  • Re: Dalej wam tu pensjonariusz z Choroszczy bajki opowiada? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    akcjo uczy się od najlepszych, hahahahaha
    Dorównuje już prezesowi,uśmiałem się do łez:)
    …...................................
    ".......Symulowanie działań ma za zadanie dostarczyć wrażenie immersji środowiska wizualnego oraz 
    czucia poprzez wykorzystanie części fantomu mającego budowę i proporcje odzwierciedlające 
    naturalne ciało ludzkie. 
    Podczas przebiegu symulacji odzwierciedlone zostaną procedury i działania jakie należy wykonać 
    przed, w trakcie i po zabiegu dermatologicznym...."
    Spó łka zamierza dalej rozwijać swó j produkt i stworzyć jego kolejne wersje, któ re docelowo mają 
    być bardziej rozbudowane oraz zawierać większy obszar ciała możliwego do przeprowadzenia zabiegu 
    a także zamierza dodać nowe schorzenia dermatologiczne w ró żnych wariancjach występowania. 
    W dalszej perspektywie Emitent zamierza podejmować działania mające na celu rozszerzenie 
    działalności na rynki zagraniczne, w szczegó lności do USA i Europy Zachodniej, a także rynki tzw. 
    Dalekiego Wschodu, tj. Japonia, Chiny, Tajwan, Malezja czy Korea Południowa.
  • Re: Dalej wam tu pensjonariusz z Choroszczy bajki opowiada? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    akcjo, czy ty przebrnąłem przez ten opis ryzyka upadłości startup w raporcie rocznym 2025:)
    Bo ja się poddałem chyba przy 7 punkcie:)
[x]
INVENTION -4,03% 0,12 2025-11-28 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.