A ci co na hakach czekali kilka lat aby sprzedać z min stratą lub na zero. :) Trzeba mieć zdrowo niepoukładane pod kopułą aby tak robić. Potem będą kupować na wyścigi po 20-30gr. Ech..
Teraz to jest moment na gruby skup a nie sprzedaż. Minęło ponad 5 lat spadków a czerwiec najprawdopodobniej rozpocznie hossę na szerokim nc I malych spolkach. Już dużo sygnałów na to wskazuje że będziemy rosnąć tak jak 5,5 roku temu. Myślcie ludzie co robicie bo przecież już kilka lat czekacie...
fajne te wpisy, takie "chwytliwe", rozbiłem skarbonkę i tyle, tu naganianie sobie odpuścić możecie, chyba , że zrobicie wpierw 0,1 PLN :) to czekam i kibicuje
inwestorzy lub fani bankiera :) 120k PLN obrót, ja już więcej skarbonek nie mam ! a Wy ? jeszcze 10 groszy nie dobiliśmy, a możnaby rozbujać łajbę tak ot. Pod coś. Pod nic :) czekam, aż się zlecą kruki z portfelem
Z resztą to nie jest pod nic. Po raz pierwszy od 4 lat firma wykazuje zysk i jakąś działalność operacyjną. A to może ją wywidować do historycznych maksimów