O widzisz, przynajmniej jako jedyna osoba skorzystałeś na swoich postach i się czegoś nauczyłeś. Gratuluję, myślę, że to w twoim przypadku bardzo duże osiągnięcie :)
Jeszcze kilka wątków pozakladasz i dowiesz się może co to amortyzacja, koszty operacyjne, co to capex albo przepływ pieniezne. Będziesz mógł na przerwach w liceum szpanować.
Po pierwsze nie ujadam. Jedyna osoba ujadajaca na tym forum jesteś ostatnio ty, osmiaszajac się w nieświadomy nawet dla siebie sposób, ponieważ nie masz pojęcia o finansach. Nie obchodzi mnie w ogóle kurs tej spółki, po prostu śmiać mi się chce jak widzę twoje posty, bo w co drugim wychodzi ci słoma z butów
Denisku .czy Ty masz rodzinie? Psa kota a może rybki ? Szkoda czasu na pisanie cały czas na forum bankiera. Jeżeli brakuje Ci przyjaciół możemy porozmawiać np przez Messenger. ? Co Ty na to ? Jeżeli nawet kolega na dzien Dzisiejszy ma -50 to czy to powód żeby się z niego śmiać? Jesteś Polakiem ? Masz serce ? Czy te kilka złoty i chciwość zniszczyła Ci do końca mózg?
Widzę, że już kompletnie nie masz argumentów i zakładasz z góry mam akcje i mam na nich stratę. Utwierdza mnie to tylko w przekonaniu, że się pomyliłem, że jesteś w liceum. Poziom podstawowki raczej. Leć Denisku, bo dzisiaj niedziela to dobra wieczorynka leci