Nie potrafisz przeczytac wszystkich punkty jakie beda na walnym ? Moze popros kogos starszego ? Co ma sie szykować jak doslownie wszystko co bedzie glosowane masz wymienione w komunikacie ?
To ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. O godz.14.00 wchodzi informacja o Walnym i jest „UCHWAŁA Nr 12/2/2025 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki CI Games Spółka Europejska z siedzibą w Warszawie z dnia 18 czerwca 2025 roku w sprawie udzielenia Panu Jeremy Michael James Lewis absolutorium z wykonania obowiązków Członka Rady Nadzorczej w 2024 roku a już o godz.19.14 jest informacja o rezygnacji w/w pana z pełnienia funkcji.Dla ciebie to pewnie takie normalne a dla mnie nie.
Dnia 2025-05-22 o godz. 11:37 bodzidzia napisał(a): > To ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. > O godz.14.00 wchodzi informacja o Walnym i jest > „UCHWAŁA Nr 12/2/2025 > Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki CI Games Spółka Europejska z siedzibą w Warszawie > z dnia 18 czerwca 2025 roku w sprawie udzielenia Panu Jeremy Michael James Lewis > absolutorium z wykonania obowiązków Członka Rady Nadzorczej w 2024 roku > a już o godz.19.14 jest informacja o rezygnacji w/w pana z pełnienia funkcji.Dla ciebie to pewnie takie normalne a dla mnie nie.
Czlonkowie RN przychodzą i odchodza. Popatrz sobie na punkt o pokryciu strat za rok 2024. Tu można snuc konkluzje z czego moze byc pokryta ta strata
Przecież jest tam informacja,że z zysku z lat przyszłych.W marcu brali kredyt z PKOBP więc ta strata jest już tylko na papierze i do tego Uchwał 18/2/2025.
Dnia 2025-05-22 o godz. 12:03 bodzidzia napisał(a): > Przecież jest tam informacja,że z zysku z lat przyszłych.W marcu brali kredyt z PKOBP więc ta strata jest już tylko na papierze i do tego Uchwał 18/2/2025.
Policz sobie te zyski z lat poprzednich i zadaj sobie pytanie czy caly 2025 (strat) tez beda rozliczac z zyskow z lat poprzednich ? Kredyt trzeba splacic. Popatrz sobie na stan gotowki na 2024 rok
Dnia 2025-05-22 o godz. 12:52 bodzidzia napisał(a): > Z tego co pamiętam to mamy maj 2025 a ty już liczysz cytuję 'caly 2025 (strat)".Nostradamus ?
Dlatego jesteś naiwnym dawca kapitalu.
Rok 2024 czyli rok ( LOT2 to byla koncowka pazdziernika 2023 )w zasadzie premiery najwiekszej gry za niemal 300 mln dal 6 mln straty. Co wiec mialoby dac zysk w roku 2025 jak najblizsza premiera to bedzie najwczesniej koncowka 2026 roku ? Zapewne przeceny 80% co ?
Dnia 2025-05-22 o godz. 17:13 bodzidzia napisał(a): > Ty roztrząsasz przeszłość a ja patrzę w przyszłość.Ty szukasz kapitału a ja go mam.Więc kto bogatemu zabroni bo przecież nie ty płotko.
I co w tej przyszlosci ? Kolejne obiecanki. Lotf3 sprzedany do Epic. Platformy ktora w porywach generuje 5% tego co steam. Caly przychod gry zgarnie ten co za nia placi czyli epic. Zostana konsole i tyle …. Premiera najwczesniej jesien 2026 …Poza tym nic i nic.