ponawiam pytanie bo gdzieś się mój wątek zawieruszył
czy przy podpisaniu kontraktu dostaje się pieniądze czy po zakończeniu jego realizacji
jeśli natychmiast po podpisaniu to jazda na wyżyny
jeśli zaś po realizacji to zapisać termin i spadać z papierka bo wyniki w I półroczu marne
A ja myślę, że jak nie chcą pieniędzy na początku, to znaczy tylko jedno - mają się dobrze , więc tylko na północ! Myślę że wyniki też nie będą złe bo realizują kontrakty z zeszłego roku a spadki cen materiałów były już później !!!!!!!!!!!!!!!
Co warto kupic ? polecam -+++++MCI+++++ wazny opor pokonany na 6.25zł
-31sierp wyniki i prognoza podniesiona
-opor pokonany na 6.25zł
- wywiad z prezesem (dzisiejszy)
-dobre plany na kolejne miesiące
-sprzeda kilka spółek (jak opisane w raporcie informacyjnym)
-kolejne opory 6.81 /7.50 / 8 / 8.20 8.50 9zł i najwazniejszy to 10zł
-opinia BLOG http://mci-drobniakcjonariusze.biznes.net/blogposts/view/17639-AT_MCI_-_szansa_na_dalsze_wzrosty.html
----------------------------------------------
do zarobienia min.15% / 25% / 35% /45%
------------------------------------------------
Obecnie Wig wszedł w faze korekty ale nie na dł. wiec mci powinno powoli piąc sie (obroty mówią za siebie) i wkoncu akcje powinny wystrzelic na jakies 20% moze nawet w 2sesje.Jak widac Ameryka juz na plusie ,tylko WIG dał sie zrobic tak mocno w balona .Jutro obstawiam odrabianie strat na wig-u .MCI przez dł. czas kisiło sie i nie zdązyło ustanowic waznego wybicia na min.40% co by mogło pozniej wejsc w krotką faze korekty.(obserwowac obroty ,wazny opor pokonany na 6.25 cel 8.80zł jakze realny) Pozdrawiam
kase za taki kontrakt dostaje się etapami, projekt - kasa, roboty fundamentowe - kasa, hale - kasa, itd. ja wszedłem w papier na 2,023 i myśle ze jakieś 40-50% w krótkim czasie da zarobić. z tego co czytałem bodajże w pb to koszyk na ten rok mają obfity więc i straty nie bedzie.pzdr
Panowie posiadam tych akcji 5000 ale w całej historii firmy akcje nie przekroczyły 2.48 więc mam nadzieję że macie racje co do wzrostów POZDRAWIAM WYTRWAŁYCH