Dnia 2025-05-16 o godz. 09:57 vincent_v napisał(a): > Przychody rosną, mają nowych odbiorców w sektorze kolejowym. A to, że zrzucili takie aktywa jak Solarinov i Puree Energy to tylko chwała:)
Kolejne kłamstwo. Oczywiście przychody spadają
Przychody ze sprzedaży 2. 394.000 rok temu 4. 965.000
Nic nowego. Kłamał z zatrudnieniem 70 osób jeszcze 3 tygodnie temu, z tym że w IQ25 spółka osiągnęła zysk z działalności operacyjnej a najlepsze te jego informacje z pierwszej reki jak o tym że są faworytem w otrzymaniu dotacji :) Gdzie ta dotacja vincent?
Weź poceruj pompony :)
Jak możesz wyrazac tu opinie jak g(ąbie mylisz marzlże z zyskiem i korzystasz z historycznych danych monitorów sądowych sprzed miesięcy:)
Dnia 2025-05-17 o godz. 17:47 vincent_v napisał(a): > Do ty raport spółki która rozwija działalność w różnych sektorach. Zysk z działalności operacyjnej 400 k brutto. Kurs jak bankruta.
Człowieku znowu to samo jaki zysk z działalności operacyjnej? Z działalności operacyjnej jest strata. Otwórz sobie raport jak byk tam stoi Zysk / strata z działalności operacyjnej -142 (w tysiącach zł) Wszystko ci się miesza. To 404k brutto to zysk brutto ze sprzedaży (nie mam pojęcia jaki jest sens jego podawania jeśli do tego dochodzą jeszcze koszty). Ale spółka jest na minusie bo dochody całkowite za I kwartał 2025 to -406.000 Czyli strata!
Dnia 2025-05-19 o godz. 22:22 vincent_v napisał(a): > Jest 404 k zysku brutto na dz. operacyjnej soki zależnej TechnoEnergy. Koniec kropka.
Nie nie jest. To 404.000 to jest zysk z działalności operacyjnej oze capital. Nie masz chłopcze bladego pojęcia o sprawozdawczości i konstrukcji bilansu. Nie rozróżniasz podstawowych pojęć, wszystko ci się miesza. Zresztą wyjaśniłem to w innym wątku.
Ty zygmuś nie masz. . ..Haha. A powiedz no, czy spółka z kapitałem 0,8 mln, stratą prawie 30 mln i długami 37 mln powinna być notowana na NC??? Bo jest taki gniot INM w który wdepnąłes 5 lat temu:)