sa tak podawane żeby zniechęcić inwestorów od waloru ,sam raport jest więcej jak pozytywny ,tylko DK i rozliczenie ,,,to jeden akapit i wielce tajemniczy /kasa po spełnieniu warunków / KTOS tutaj od bardzo długiego czasu gra na zeszmacenie forka i odbiór waloru ,takie jest moje zdanie i pytanie czy TYLKO moje ?
Jak już o spiskach rozmawiamy, to odpał nie nastąpi w tym roku a w przyszłym. Nastąpi wtedy kumulacja kilku czynninków. Pierwszym krokiem będzie zakup akcji przez zarząd. Drugim i trzecim krokiem będzie przezentacja rekordowych wyników i zapowiedż rekordowej dywidendy. Dywidenda będzie składać sie z zysku za 2025 rok i z kapitału zapasowego na którym znajduje się pokaźna sumka (jesli dobrze pamietam jest to około 24mln). Krokiem czwartym będzie przejście z małej giełdy na dużą. Przejscie zapewni dodatkowy kapitał i wystarczające obroty do kroku ostatniego jakim będzie sprzedaż akcji przez zarząd. Oczywiście są to tylko moje podejrzenia i nie powinny być, na ich podstawie, podejmowane żadne decyzje.
Kapitału zapasowego jest w sumie 40 mln ale jakoś nie wydaje mi się żeby go ruszyli na dywidendę, ja tam myślę że jakieś ruchu pozytywne jeszcze w tym półroczu będą