Dają jak dla mnie ciała w temacie VCAST jak i Bittium. W obu przypadkach zero komentarza tylko głowa w piasek.
Od jesieni brak rejestracji, deklarowali pierwsze przychody z początkiem 2026 - a tu cisza jak makiem zasiał. Coś tam na Linkedin napisali cytując lekarza chyba z Pcimia, natomiast z Diagnostyką cisza - może to przez brak rejestracji w Polsce w Urzędzie .
Czy do sprzedaży VCASTa do innych krajów potrzebna jest rejestracja w polskim urzędzie czy samo CE wystarczy? Jeśli samo CE - nie mam tej wiedzy - to dlaczego nic przez ponad pół roku się nie pojawiło? Czy tutaj też musi być artykuł w Nature, żeby się ruszyło czy coś innego jest na rzeczy???
Wnerwia mnie niezmiennie brak przychodów z Bittium - wszystko miało działać od dawna, a kasy ani widu ani słychu .....
Dobrze, że chociaż nowe umowy na ekg podpisują - pytanie tylko czy nie będzie jak z Bittium. Ściemniali, że ich soft to taki model SaaS, a jak widać są to najzwyklejsze wdrożenia, które pochłaniają masę czasu i zasobów, a generują niewielką kasę .....
Rynek to wszystko wie bez względu na nasze pisanie na tym forum bez większej cenzury. W październiku 2023 myślałem: jaka promocja, akcje po 27 zł spadły z 40 zł. Trochę czasu minęło i na tych poziomach cenowych spuszczają ściek.
Na tych poziomach "przemieliło" się masę akcji, dużo ludzi kupiło jak Ty po spadku z 4x i zapewne sporo podaży pochodzi od nich także może mamy klasyczną wymianę akcjonariatu, a może to OFE NN czyści się do zera, tego nie wiemy.
Wiemy natomiast, że dzięki reklamie w Nature mamy pozytywny newsflow - znacznie przyspieszyli z pozyskiwaniem klientów na ekg i w końcu to przełoży się na przychody. Zapewne wszyscy oczekiwali ich prędzej, a tu zonk bo rozkręca się to bardzo powoli.
Coś kolega KEZZ znikł z radaru i słowa o fińczykach nie pisze, a mieliśmy już mieć od nich grube miliony według niego. ;-)
Ci, którzy przeżyli spadek na 16,50 zł i ewentualnie uśrednili, a chcieli się pożegnać ze spółką z zyskiem lub mała stratą, sprzedawali między 26-29 zł po rajdzie że stycznia i lutego. Kto teraz dusi kurs, że nawet nie ma 30 zł. Kółkowicze ze spółdzielni, co mają łącznie z 80.000 akcji, albo wychodzi fundusz.
Widzę, że się zazieleniło, a obserwuję notowania z 15 min. opóźnieniem. Teoria też jest taka, że się dusi, gnębi kurs, żeby niedowiarki sprzedały, póki tanio.
W raporcie to najbardziej będą mnie interesować koszty r/r i coś w treści nie związana konkretnie z cyferkami...artykul zrobił swoje, tylko cierpliwość
Niki paziu nie błaznuj już. Najlepiej wyjdź stąd i wejdź na pudelka lub cos pokrewnego - tam na pewno znajdziesz artykuły, posty i grupę ludzi na twoim poziomie.
Po pierwsze to nie widzę,
A po drugie P33 ma więcej rozumu i wiedzy niż ty z twoją bandą.
Zbierasz jakieś ochłapy gniotąc kurs ale zobaczymy niebawem kto jest leszczem i komu pociąg odjedzie
Obserwator luzuj kalesony, zobacz dzisiaj zielono a cena nawet powyzej 28. Czyli na oporze. Jak peknie to moze nawet 3 z przodu sie pokaze i odrobisz pare zlotych
Widzę że masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
Trudno…
Ja, jak i większość cieszę się z sukcesów, a co za tym idzie - z zysków.
Pozdrawiam Niki (widzę że masz przerwę na kanapkę to smacznego)