Nawet naganiacze na wzrosty zamilkli na forum. Współczuję ubranym marzycielom po 5, 4 i już po 3 zl... podpisanie umowy, ratyfikacja przez rząd Ukrainy nie pomogły dzwinac kursu a wiadomo że coalek nie ma już żadnych kopalni i terenów więc nie ma co zaoferować.
Proste i logiczne wytłumaczenie...Oni czekają na koncesje na Śląskie kopalnie. Zobaczycie co tu się będzie działo...i piszcie sobie co chcecie,że to bankrut itp. Czas pokaże, Rafako też było bankrutem..akcje Voolt też były na dnie i mozna tak wymieniać. Nikt z Was nie wie,co może się jutro wydarzyć.
Przepraszam bardzo...nie jestem żadnym płatnym nagonem.Miałem te akcje po 1zl spory pakiet j dużo zarobiłem. Znowu wszedłem i czekam cierpliwie. Trzeba się realnie patrzeć co się dzieje w świecie. A jak nie masz akcji to po co tutaj siedzisz ?
To jest spostrzeżenie, które dotyczy właśnie twojej tezy Trupa ;) Fakt jest taki ze spadlo i usiadło. Ty natomiast zdajesz się dalej mantrować ze trup ktory tylko leci w dol... tego niestety wykresy nie pokazuja... 3.xx trzyma sie od baraaardzo dawna.