• Dziś ponownie uszykowałem się by kupić miliony po 2 zł ale nie ma Autor: technik-at [77.65.22.*]
    kolejny raz dzwoniłem do BOŚ i tłumaczę im, że kolega na forum od 5 lat mówi że już za chwilę 2 zł - ja wchodzę i nie ma, składam reklamacje bo może coś notowania u mnie nie chodzą jak u akcio w choroszczu - ale zawsze mi odrzucają.

Nie wiem co robić, jak to kupić po te 2 zł albo choć 1 bo tez cena którą akcio tutaj promuje od 5 lat?
    Akcio napraw te notowania niech to już lata po 1 i daj coś kupić a nie ciągle tylko ty od lat po te 0,3-0,5 kupujesz
  • Re: Dziś ponownie uszykowałem się by kupić miliony po 2 zł ale nie ma Autor: akcjoinm [37.30.46.*]
    technik-at nikogo nie interesują twoje urojenia bo ty już swoją wartość udowodniłeś piszęc ze nie rozumiesz giełdy jak ja kupowałem akcje po 11 i keszowałem z 200% zyskiem, ba nawet niektóre pakiety z ponad 200% zyskiem. Ja rozumiem, że wtedy brałeś po 34 grosze i od tego czasu za mną latasz i pilnujesz forum od rana do nocy, nawet weekendy ale zrozum chłopczyku NIE MASZ NA NIC WPŁYWU i nawet jakbyś tu zakładał 100 wątków dziennie 24 na dobę NIC TO NIE ZMIENI bo ty tracisz ja zarabiam
    np juz ponad 100% zyski na HIPOWERSA a ty płacz dalej.
    dla mnie INVENTION obecnie to ok 6% wartość portfela stanowi więc jestem tu dla zabawy i by tępić takich jak ty co próbują podskakiwać

Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58
    Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 67,26%
    Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)
    tu nikt nie kupuje - zrozum...

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-nigdy-nie-zrozumie-polskiego-banana-i-akcjonariuszy-inm,59589655.html.

.
[x]
INVENTION -4,03% 0,12 2025-11-28 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.