Ten tydzień da 3.20 do 3.30 na dużych obrotach ale niestety w tych granicach koniecznie trzeba się pozbyć akcji potem krew się poleje strumieniami.Ostrzegam &
Spokojniutki , wiesz co Rysio tu przez tyle lat wymyślił.? Prowadzący od trzech giełd a takie to proste . Czy słyszeliście kiedyś a żeby rybak dokarmiał ryby , które już złapał?
Dnia 2025-05-10 o godz. 20:34 ~Rysiek napisał(a): > Spokojniutki , wiesz co Rysio tu przez tyle lat wymyślił.? Prowadzący od trzech giełd a takie to proste . Czy słyszeliście kiedyś a żeby rybak dokarmiał ryby , które już złapał?
ba...nawet przenosil do wygodniejszego bajora i tam hodowal....to byl dobry rybak...filantrop....moze o pustrym zoladku ale z niespotykana dusza..
Wiecie kto na takie pytanie odpowie . ? DARK ...To był Najlepszy Gracz tutaj w latach 2014 --2018r , Który to nam leszczom kazał czekać na złotówkę gdy kurs był wtedy 20 gr a następnie spadł do 5 gr . DARK potem znikł, bo chyba kapnął się o co chodzi . DARK to o co chodzi z tą Złotą Rybką.?
Cześć Rysiek, miło, że zaczepiłeś mnie (na mojej perle :), szkoda, że wsiadłeś na okręt jak Cię lata temu namawiałem ), obserwuje kurs i te czasem niewiele wnoszące espi, mimo, że opuściłem walor 2l temu, nadal trzymasz formę swoimi zagadkami i nikt nie jest w stanie odpowiedzieć dokąd PLZ zmierza. Ty wiesz ???