Orlen i Energa nie wypłacając dywidendy z Energi w latach ubiegłych uniemożliwiły Skarbowi Państwa czerpanie korzyści majątkowej z dodatkowej dywidendy i podatku. To jest kolejny temat, który możecie toczyć przez następne dwa tygodnie schładzania Stocha żeby wszyscy myśleli, że jest źle, że jeszcze to potrwa, że się zastanawiacie i że GG już nic nie może i oddawali akcje :)))
zamiast czekać dwa tygodnie na schłodzenie stocha,już dzisiaj skonsultuj z lekarzem jak "schłodzić"swój umysł,bo to co tutaj wypisujesz to "brednie gorączkowe",chyba,że idziesz w niepoczytalność;-)
Darku, to ja jestem tutaj lekarzem tych, którzy wierzą w Wasze forumowe bredzenie i manipulację enocjami. Wy macie taką tabelę z tematami: emisja akcji, brak dywidendy, prezesi niekompetentni, GG niekompetentni, kolejne pozwy w drodze, kolejne działania GG .... Wszystko po to by zniechęcić do Energi Perły Pomorza.
oczywiście,w miejscu z którego piszesz są sami lekarze,finansiści,profesorowie cała świta najtęższych umysłow,dawno to wywnioskowałem po treści wpisów;-)