Dnia 2025-04-29 o godz. 12:57 technik-at napisał(a): > ależ miałem nosa.... > > akcio jutro 20-22 witasz
No nosem teraz jeździsz po peronie ! Najbardziej mi się podoba jak opublikowałeś o 13:57 post że dziękujesz 25 ,2 tylko o tej godzinie już dawno wisiało i cena była wyższa więc nie kupiłeś. A wystarczyło być cierpliwym i nie nabijać się z akcjoinm !
nie przejmuj się tym co pisze technik-at on ma urojenia :)
lata za mną po całym bankierze i wymyśla bzdury.
Tu masz przykład raz piszę, że wiszę po 32 zł a jak poszło w górę to, że oddałem po 25 :) Śmieszny gość
Prawda jest taka, że niestety wczoraj oddałem większość po 32 z zyskiem ponad 105% o czym pisałem a dziś po alercie na telefon zdążyłem odkupić ciut powyżej 500 szt. zanim widły. Na szczęście za dużo większa kasę kupiłem RAFAKO chociaż tam upadłość ale zobaczymy jakie kółko uda się wykręcić.
Jakbymbym takim kłamcą jak technik-at i większość tutaj to bym napisał, że zartowałem i nie oddałem wczoraj akcji albo nie miał zarejestrowanego nicka i uprawiał tak jak technik-at i inni mitomaństwo :)
ja niestety nie mam czasu na zabawę a giełda to mały dodatek, od 1998 na giełdzie i bankiera znam na wylot i wpisy niektórych takie, że cała wieś rechocze :)
Dnia 2025-05-08 o godz. 11:13 ~lol napisał(a): > Opublikowano przy kursie: 26,80 zł , zmiana od tamtej pory: 288,06% > > widać słabo znasz giełdę, wisi... > xD xD
Ostatnio się pochwalił rachunkiem z bossa gdzie pokazał, że przemielił na DT na prowizji 0,16% 2 czy 3 mln zł. Chłopina gra na 5% i udaje, że zarabia. Podłącza się pod wzrosty i lata po forach. A to zwykły groszołap.
Na RAFAMET kto chciał mógł wyciągnąć 700% czy nawet 800% się wyciągnie a on tylko się ośmiesza ze swoimi kółeczkami po 5%
jeszcze pamiętaj, że wisze na INVENTIONIE po 18 groszy a oni mają sam biurowiec wart 60 groszy o czym się dowiesz może już 2 czerwca po audycie w raporcie rocznym i znów bedziesz płakał.
Widzisz, ty technik-at marne kółeczko przy 32 oddałeś a ja wykeszowałem piękne zyski, oczywiście dużo więsze niż obecny kurs ale lubie wspominać i pokazywać innym na forum bankiera jakim jesteś "fajtłapą-at"