• postój... Autor: zale77 [89.200.166.*]
    mały odpoczynek przed dalszym wystrzałem do góry.Niecierpliwi zrealizowali zyski tylko wydaje mi się że będą musieli kupić trochę drożej
  • Re: postój... Autor: ~Badziewiak [87.96.79.*]
    będzie trzeci atak fali wzrostowej?
    na każdej spółce tak jest więc dlaczego by nie tutaj
  • Re: postój... Autor: ~Hoover [94.254.187.*]
    oprócz niecierpliwych, biedny zbieracz zwala kurs na malych obrotach, dyskretnie przy tym nadstawia koszyk po lewej, ale tak nie nazbiera za wiele, a czasu mało
  • 10pln niebawem Autor: ~gg [83.12.167.*]
    A ja myślę sobie tak że Nystal sprzedał komuś kto ma ochotę na przejęcie Ferrum dogadał się i chcą wykolegować Return.po cichu i przejąć firmę.Return nie ma kasy i jak dokupić bo ma coś przed progiem 33% i musiałby zrobić wezwanie a tymczasem branża złomowa nie należy do tych która ma dziś kasę. Tak więc reasumując te akcje które są jeszcze w obiegu a jest ich mało mogą zdecydować kto będzie miał 51% i spokojne rządy w Ferrum w bardzo perspektywistycznej produkcji rur na najbliższe lata. To są moje wnioski co do tych ostatnich wzrostów i ich dalszej kontynuacji.
  • Re: postój... Autor: ~Dr.Hackenbush [79.184.74.*]
    Autor: ~Hoover [94.254.187.*], 2009-08-22 10:19
    oprócz niecierpliwych, biedny zbieracz zwala kurs na malych obrotach, dyskretnie przy tym nadstawia koszyk po lewej, ale tak nie nazbiera za wiele, a czasu mało
    ***************************************************************************************
    Faktem jest ! :)))
    Dziwi mnie tylko oddawanie tego papiera przez drobnych w takiej cenie :- /.......ale ich sprawa.
  • Re: postój... Autor: ~Hoover [94.254.187.*]
    niewiem co, ale coś się tu szykuje

[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.