Kierulowe dziadostwo, nic dodać nic ująć. Przecież każdy kto sprzedaje poniżej 0,3 zł realizuje stratę. Tak jak to zrobił steve2, który bredził o "klejnocie" i rajdzie na 3 zł.
To po co mącić tę ciszę? Idzie w dobrą stronę...Tak długo promowałem 10 gr i nic to nie dało. Potem w drugą stronę na trzy... Też nic. Teraz siedzę cicho i ładnie schodzi tam gdzie czekam. Czasami wystarczy siedzieć cicho i wam też radzę. Miękki niebieski to słaby papier, a więc im tańszy tym lepszy. Czekam spokojnie 01 bo pompować nie będą z wiadomych względów. Albo to będzie moja najlepsza inwestycja albo odpuszczę sobie bez żalu. Pozdrawiam Was.
hahahaha przecież ty załadowałeś po ,032 bo to według ciebie super okazja była, ponoc nikt nie sprzedaje i nigdy nie będzie 0,10 hahaha, ale od tego haka ci sie w włowie pomieszało steve2, łądnie cie tu załatwili na amen
032? Rafffał..! Widzę że skutecznie zamieszałem Ci w głowie. Nie sądziłem że taki łatwowierny jesteś. Skąd ta pewność że 01 nikt nie sprzeda? Jak poleży w tej cenie u kogoś na koncie 2 lata to w końcu UZNA to za padlinę i będzie chciał sobie wyczyścić portfel bo oglądanie takiej straty nie wpływa dobrze na samopoczucie. A teraz już nie mąćmy tej ciszy bo jeszcze zacznie rosnąć... Już chyba widzę tam jakąś zieleń, to dlatego że tu piszemy. Ja myślałem że Ty wczoraj oddałeś a Ty wciąż tu jesteś i po 10 minutach mi odpowiadasz. Co kombinujesz Rafffał? Pooowiedz mi