• Co tu się dzieje? Autor: ~Pozdro [5.173.91.*]
    Paskudna świeczka
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Obserwator [5.184.251.*]
    Kierulowe dziadostwo, nic dodać nic ująć. Przecież każdy kto sprzedaje poniżej 0,3 zł realizuje stratę. Tak jak to zrobił steve2, który bredził o "klejnocie" i rajdzie na 3 zł.
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Rr [185.207.148.*]
    Co dalej z kursem będzie? Widać że spółka się rozwija ale zastanawiająca jest cisza z jej strony, chyba tylko czekać pozostaje?
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: steve2 [91.205.244.*]
    To po co mącić tę ciszę? Idzie w dobrą stronę...Tak długo promowałem 10 gr i nic to nie dało. Potem w drugą stronę na trzy... Też nic. Teraz siedzę cicho i ładnie schodzi tam gdzie czekam. Czasami wystarczy siedzieć cicho i wam też radzę. Miękki niebieski to słaby papier, a więc im tańszy tym lepszy. Czekam spokojnie 01 bo pompować nie będą z wiadomych względów. Albo to będzie moja najlepsza inwestycja albo odpuszczę sobie bez żalu. Pozdrawiam Was.
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    hahahaha przecież ty załadowałeś po ,032 bo to według ciebie super okazja była, ponoc nikt nie sprzedaje i nigdy nie będzie 0,10 hahaha, ale od tego haka ci sie w włowie pomieszało steve2, łądnie cie tu załatwili na amen
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: steve2 [91.205.244.*]
    032? Rafffał..! Widzę że skutecznie zamieszałem Ci w głowie. Nie sądziłem że taki łatwowierny jesteś. Skąd ta pewność że 01 nikt nie sprzeda? Jak poleży w tej cenie u kogoś na koncie 2 lata to w końcu UZNA to za padlinę i będzie chciał sobie wyczyścić portfel bo oglądanie takiej straty nie wpływa dobrze na samopoczucie. A teraz już nie mąćmy tej ciszy bo jeszcze zacznie rosnąć... Już chyba widzę tam jakąś zieleń, to dlatego że tu piszemy. Ja myślałem że Ty wczoraj oddałeś a Ty wciąż tu jesteś i po 10 minutach mi odpowiadasz. Co kombinujesz Rafffał? Pooowiedz mi
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Igor [31.54.139.*]
    Ile już czekasz?
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Rr [185.207.148.*]
    I co dalej?
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: akcjoinm [78.30.81.*]
    dalej widać jak kierul macha do was środkowym palcem :)
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Obserwator [5.184.251.*]
    Tobie obydwaj Kierule pokazują środkowe palce od 2020.
[x]
SOFTBLUE -3,03% 0,32 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.