• Żenada Autor: ~lol [185.31.217.*]
    cała hossa przespana a teraz 6 zł pada.
  • Re: Żenada Autor: ~xy [212.87.242.*]
    Jak widać miejsce Toi jest w Toy Toyu
  • Re: Żenada Autor: ~prawdaboli [109.243.69.*]
    dawaj dawaj
    jak masz co
  • Re: Żenada Autor: ~Rrrr [89.73.171.*]
    Gratulacje tez dla wystawiajacych rekomendacje. 50% wartosci docelowej, nono. Moja trzyletnia corka typuje lepiej.
  • Re: Żenada Autor: ~Maciekbe [79.169.50.*]
    Nie wiem czy ktoś z Was oglądał na żywo notowania, ale mieli siłę żeby zjechać poniżej 6 zł lekko i odpuścili. Jak się zebrało zleceń na 6zl to znowu sprzedawali. 6zl słowo klucz:)
  • Wytłumaczenie zwały Autor: ~Kalkstein [46.112.90.*]
    Ten kto blokował wzrost na 7,20 zł.
    Teraz odkupił ponad 100000 akcji po 6 zł.
    Tu nie ma dużych graczy wielu to taki numer przejdzie.
  • Re: Wytłumaczenie zwały Autor: ~Maciekbe [79.169.50.*]
    O buyback też jest od ceny 6zl hehe
  • Re: Wytłumaczenie zwały Autor: ~Burger [37.30.54.*]
    Tutaj rynek jest tak płytki, że nawet ja gdybym się chciał na raz wycofać zbiłbym cenę o kilka procent. Wyjść stąd jest niełatwo. Nie dziwi więc ostatni wysyp naganiaczy. Czasy niepewne, trzymanie kasy w akcjach mało bezpieczne.
  • Re: Żenada Autor: ~Hdhfvt [93.159.27.*]
    Trzymam akcje od 2017 roku i jestem na zero! Kiedyś jeszcze były dywidendy a teraz nic ! Niech się zarząd ogarnie jeśli to czyta
  • Re: Żenada Autor: ~Skin79 [185.235.206.*]
    Obecnie jest okres niepewności o cła i nadmierne stany magazynowe ale czy na pewno jest się czego obawiać
    poczekamy zobaczymy , myślę ze dożo towaru powędruje do USA przez Polskę magazyny i kanały logistyczne już są

• Re: Żenada Autor: ~Mnbv [185.72.187.*]
    A jakie niepewności i cła ma Toya? Przecież ta firma nie handluje z USA, co innego pozbycie się konkurencji z USA z tematu elektronarzędzi, ale to działa tylko na plus dla TOYA, więc spadki są sztuczne i jak dla mnie mocno sterowane.

Toya bardziej handluje na wschód i to coraz mocniej, a wzrost przychodów pokazuje że to był dobry plan. Za przychodami wkrótce pójdą zyski, jedyne co to wcześniej może być wezwanie na Skup akcji po 8-10zl. Tak to wygląda.
[x]
TOYA 0,21% 9,40 2025-11-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.