I pod to wziąłem 10 k właśnie po 0,166 :) bo tu niedługo będzie tak pięknie jak ten CBR Inventionu :)
https://zapodaj.net/plik-DgjFfCkEXa
ale do tego czasu musi pójść ESPI lub mocny popyt.
To były piękny czasy i takie czasy nadejdą już szybciej niż później na INVENTIONIE :) Pamiętam jak na 4Mass też pisałem na forum wiele ergumentów, dawałem wyiczenia i dowody na przyszłe wzrosty i było tak jak tutaj, wyśmiewanie spółki i zarządu, próby ośmieszania, dyskredytowania aż przyszedł czas, jedno ESPI o którym pisałem przy 18 groszach, że będzie i co sie stało...rzucii sie na akcje i w 2 tygodnie brali PKC na milionowych obrotach po 1-2-3-4 zł a nawet max był wtedy po 4,24 zł w lipcu 2020. Kto mnie posłuchał mógł zarobić prawie 3000%!
Na Inventionie będzie podobnie tylko czy znów doczekam tych 2-3 zł czy oddam jak przebije 1 zł? Tam mi uciekły DUŻE pieniądze, ponad 3 x takie jakie zarobiem na 4Mass więc tutaj nie powtórzę już chyba tego samego błędu i poczekam na rozstrzygnięcia!
A ci co dziś się wyśmiewają znikną tak jak poznikali wtedy na forum 4Mass a i tutaj ich nie było jak kurs od marca do czerwca w 2023 roku poszedł dokładnie 216% w górę. Gdzie oni wtedy byli? Wrócili jak kurs zaczął spadać? Po co wrócili? Udzielają się od 7 rano do nocy jaka to "zła i niedobra" spółka.
Deja vu z początku 2023 r przed wzrostami ponad 200% jak o deja vu z 4Mass :)
Jeszcze jest okazja do pozbierania poniżej 20 groszy, ja dziś dziabnąłem jak na razie tylko 10 k po 0,166 ale zobaczymy co dalej.
podliczyłem ilość akcji w koszykach S i obecnie do poziomu 20 groszy stoi akcji za ok 70 tys. zł. Jakby ktoś ruszył z kupnem to mogę pomóc ale sam nie będę tego dźwigał :)
W maju powinni już to w końcu pokazać no bo to rozliczenie już trochę trwa i się przeciąga. A wtedy będą gonić za uciekającym kursem ci co oddali za półdarmo.
ze mną na poziomy 1 pln czeka szerkie grono moich wielbicieli i powyżej 1,2-1,5 pln będę im pakował do wora, niech też coś wtedy sobie zarobią, mi przy 1,2 a może jak bede miał kaprys przy 1,5 zysk wystarczy.
Rozliczenie budowy i zaksięgowanie jej w kapitałach oraz dotacji której pozostało do rozliczenia z 19-20 mln zł da mocnego kopa kursowi. Gdzie się zatrzyma? 1-2 złote za akcje czy wyżej?
Rafako w upadłości a zrobili z 40 gr prawie 2 zł :) Dziś oddałem po 1,2 a kurs dalej w górę chce iść.
ja na rafako 160% zyski i się nabijam z tych co kupują spólkę licząc na kolejne kilkaset%, jak im odwrócą wajchę w drugą stronę to będą się tratować na -50% :)
a co do Invention, muszą realizań swoje sprawozdanie finansowe i kapitały własne, bez rozliczenia dotacji i jej zaksięgowania wraz z zaksięgowaniem i rozliczeniem Centrum Badań i Rozwoju INVENTIONMED to nie będzie tu popytu, a jak nie ma popytu nie ma wzrostów.
ja czekam na to by kilka sesji byłe większe obroty i wtedy będzie można wsiadać większym kapitałem a tak to jak dziś można sobie akcje za 2 tys. zł kupić :)
Widzę, że forumowebłazny bez akcji tylko minusować wpisy umieją, co za pośmiewiska:)) Czas im się juz kończy a tu akcji co raz mniej i bedą gonić kurs kilka x wyżej
zegar tyka, czas leci, akcji na sprzedazy coraz mniej, na popycie akcji co raz więcej, struna napięta jak nerwy technik-at bo nawet w piątek i święta płacze na forum :) wie ze by kupić większą ilość akcji to trzeba sie mocno postarać a i tak niewiele kupi do 30 groszy!
15 maj czy 2 czerwiec ? jak myślą ci co od 8 rano nie mając akcji, co co ABSOLUTNIE nie chcąc ich mieć a pomimo tego od rana do nocy spędzają czas na tym forum?
rozumiem, że są w gotowości do zakupów ale na ich miejscu nie pokazywałbym tego aż tak ostentacyjnie :)
technik-at od rana, godzina 8 już był na forum, nawet nie odpisuje na te jego zaczepki i monotematyczny bełkot bo nic to nie wnosi...robię swoje czyli...ZARABIAM i to go boli i będzie boleć jeszcze bardziej, ze w końcu zrozumie, że akcje INVENTION trzeba mieć w portfu
Patrząc na cały rynek małej giełdy newconnect zwanej prześmiewczo "nju śmieć" to muszą tu wrócić drobni inwestorzy którzy obecnie na lokatach trzymają oszczędności. Po obniżeniu stóp % z czasem ta kasa wróci na rynek a jak zakończy się wojna na Ukrainie to wrócą tu czasu po-covidowe i hossa newconnect gdzie wiele spółek dawało zyski po 1000% i dużo większe!
jesusCHRIST znów w nerwach, co mnie nie dziwi, bo mu sprzedałem swoje akcje po 34 groszy w czerwcu 2023 r coś powtarza o kłamstwach o dotacji.
to niech napisze i pokaże raport finansowych i pozycje WPŁYW DOTACJI 15,56 mln zł na CB+R oraz 3 mln z pozostałem kwoty do rozliczenia TutorDerm.
rozumiem, że jest nerwowy bo widzi jak ja zarabiam bo nie trzyma sie zasad, że nie wrzuca sie wszystkich jajek do jednego koszyczka.
dlatego w moim koszyczku akcje INVENTION obecnie stanową drobnicę, nawet nie 5% wartości całego portfela :)
Oczywiście przyjdzie czas o czym pisałem, ze będą stanowić 25-33% portfela bo taki mam zamiar docelowo gdy zostaną spełnione moje warunki i kryteria w których wrócę do zakupów tych akcji
to oprócz tych 20 mln zł dotacji będą dużo większe w niedługim czasie ze środków z KPO na rozwój medycyny, ale to nie piekarnia i to trochę trwa ta cała procedura
widzę, że na forum więcej wpisów tylko co PODOBNO ABSOLUTNIE NIE CHCĄ AKCJI INVENTION niż tylko co akcje mają :)
ww zasadzie z tych co akcję mają to jestem tylko JA i pojedyńcze wpisu natomiast tych co nie mają OCZYWIŚCIE ;) nie chcą mieć jest 10 x więcej..
walcze z technik-at, Vincent, Nowy, karol, jesusCHRISTsuperstar, Obserwaor, src, putin - jak jakiegoś mojego fana pominąłem to przepraszam z góry :) tylu was tu jest, że nie spamiętam :)