• Mam takie wrazenie Autor: ~Kolber [188.146.13.*]
    Że wielu inwestorów już z nami nie ma tutaj. Po wyrzucali przy 14 PLN po spadkach :( ten papier już nie ma życia praktycznie. Spekuła również już tutaj podejrzewam że nie chce się dołączyć. Zostały tylko takie dinozaury jak ja i kilku innych którzy zapewne oddadzą na samym końcu papier. Nawet wczorajsze +30% nie zrobiło tutaj wielkiego wrażenia ale o to V zapewne chodzilo
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~xtb11 [37.47.153.*]
    Drugi rok leci.. Chyba też już jestem "dinozaurem "
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Kolber [188.146.13.*]
    Wielu osób które tutaj zabierało głos w czasie rozpoczecia wojny nie ma już. Każdy już kernelem jest zmęczony ale nie można się poddać na ostatniej prostej
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Kornik [5.173.180.*]
    Twoje komentarze Kolber są tutaj jedne z najlepszych i najbardziej wyważonych. Nie ma mowy o jakimkolwiek poddawaniu się. Ja jestem na kernelu już chyba z 5 lat i tak kupuje i sprzedaję. Zobaczymy co będzie dalej.
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Makao [31.0.58.*]
    Nie jesteście sami. Brałem dywidendy z Kernela pierwsze zakupy były po 30 , 40 . Dlatego nie robią na mnie wrażenia obecne ruchy na kursie. Był czas na uśrednianie i to zrobiłem. Teraz tylko korzystam z okazji gdy się pojawiają!Nie muszę dobierać aby cokolwiek uśredniać. Ani kroku w tył panowie jedziemy z przebiegłym AV po godziwa cenę!
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Ksin [95.51.250.*]
    Jestem od pięciu lat dobieram i czekam, pieniądz lubi cisze jak ktoś pisał.....
    Pozdrawiam Wszystkich .....
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Jula [91.231.92.*]
    A kto z was koledzy był tutaj w 2014 roku jak najechali Ługańsk i Krym . Wtedy Kernel spadał z 70 zł . Kupywałem po 24-25 zł.
    Wtedy tez była jazda ale nie aż taka jak dzisiaj.

No to gratulacje za taki staż. Teraz to się zrobiła spółka mocno spekulacyjna której nie przystoja takie ruchy no ale nie my o tym decydujemy
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Jula [91.231.92.*]
    Pamiętam jak puszczało się do sprzedaży pakiety po 79 zł zakupione po 24 zł.
    Na dziś to może 100 szt. zostało mi z okresu 24 zł. Także strata choć niewielka.
    Reszta portfela to już teraźniejsze zakupy.
    Ale jest co wspominać
    Ogólnie to szkoda że historia Kernela kończy się na GPW jestem pewny jakby to wszystko normalnie się odbywało to Kernel po wojnie byłby swietna spółka płacąca regularnie dywidendy.
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~As [94.254.171.*]
    Po prostu, szkoda czasu na to forum i infantylne wpisy spamerów. Ten kto ma mieć akcje to je dalej ma i czeka spokojnie. Prędzej czy trochę puźniej otrzyma nagrodę... Akcje leżą sobie i czekają jak ukraińskie słońce wstanie i zaśpiewa...
  • Re: Mam takie wrazenie Autor: ~Makao [31.0.58.*]
    Pozostało mam tylko czekanie i kierowanie do sądu krzywdzące nas akcjonariuszy decyzje!
    Ani kroku w tył
[x]
KERNEL 0,10% 19,38 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.