Automat robi tutaj obrót. Nie mamy na to wpływu. Trzymam się swoich założeń dobrania towary. Zaczekam cierpliwie aż zjadą niżej tam gdzie proroctwo wskazuje ! Hehehe
Ten obrót według mnie jest robiony na potrzeby wyceny. Mogę się mylic ale tak było w raporcie ovostar że przy niskiej płynności inna metodą odbywa się wycena. Jakiś jest procent ogólnych akcji w ciągu 3 miesięcy brany pod uwagę do ustalenia płynności. I zapewne w tym przypadku to jest po to robione
Wycena to Wk , zysk obszar działalności spółki otoczenie biznesu i etc. Obrót i kurs mogą sobie darować. To nie wycena wg zasad wyceny giepewu . Średnia również mało istotna! Hehehe!
Grają z nami w pokero - Chińczyka. Wycena wg zasad Lux. Będzie tłusto tylko wystarczy być cierpliwym. Albo aż?!
Nalatywano na sądy w Lux. Nie wierzę w korupcję tak jak pisali. Po prostu byliśmy zabezpieczeni i tak odebrał to sędzia. Po szalonych potencjalnych ruchach ze strony AV dobierzemy się do jego do futra! Zablokują go sądy i teraz wiadomo dlaczego taki zapadł ostatni wyrok. Nadrzędna jest nad tym wszystkim rozprawa o legalności albo i nie ostatniej emisji. Kolego Kolber to będzie dopiero hicior jak mu cofną emisję ?!
Makao zgadzam się, ja trzymam twardo, jedyne co to moglem mały paiet oddac po 28 to bym teraz wiecej dokupił :D a tak no to średnio jest z czego dokupować, wszystko już kupione po 8,12 i ostatnio dorzucałem po 18
Jest ryzyko ze sprzedawaniem.
Nie bawię się w takie numery tutaj!
Z drugiej strony nikomu nie zabraniam. Twardo stoję przy stanowisku, że wszystko poleci a Kernel zachowa się lepiej od rynku długofalowo. Dlatego zredukowałem się na innych papierach i czekam na materializację proroctwa proroka.
Zauważcie że spadek skończył się dokładnie na tych zakupach V z tej lewej emisji zobaczymy kolejne sesje. Przed tymi zakupami był praktycznie znikomy obrót na kernelu. Od tych zakupów zaczął się wzrost kursu. Możliwe że teraz w tych okolicach będzie kiszenie kursu do kolejnych ruchów. Czasu w zasadzie już jest mało. 3 miesiące mija na koniec kwietnia.
Jeszcze dodam że mimo zjazdu całej GPW jakoś nie było dzisiaj dalszej chęci do ubijania kursu. Od południa automaty zaczęły się całkowicie inaczej zachowywać nawet na koniec sesji było inne zachowanie niż w poprzednich sesjach