Jednak będziemy uklepywali dno na 10 zeta. Technicznie bardzo dobrze to wygląda - schłodzimy wskaźniki i wywalimy tych co weszli tu tylko w nadziei że w tydzień zarobią ze 100 %
Szczerze to nie wierzyłem, że już w tym tygodniu przetestujemy 12 Zeta. To w jakim stylu był ten test potwierdza tylko to że naprawdę może być tu grubo. Obroty przy wzrostach rosną. Nie ma dźwigania kursu na pustych widłach. Pięknie wybieranie do 12,30 zł po czym cofka i zrzuty od niecierpliwych. Na koniec co prawda 12 Zeta nie pękło. Ale nie było chętnych do sypania niżej. Jeśli zarząd nic tu nie schrzani i gra będzie miała pozytywny odbiór to dla wielu będzie tu strzał życia.
Dobrze piszesz kolego. Obserwowałem całą sesje. Każdy konkretny pakiet był zbierany, ale ostrożnie żeby nie przesadzić i nie wywołać zbyt dużego wzrostu. Ktoś ewidentnie zbiera i będzie dalej zbierał przy 12, 13 czy 14 zł. Z drugiej strony nie ma też dużej podaży papieru nawet przy tak szybkim wzroście a to wróży mega dobrze.
IPO 15.5
debiut otwarcie ponad 30
ATH 50
średni kurs z pierwszego roku notowań 17
a więc gdy nie było jeszcze nic rynek wyceniał papier wyżej niż teraz gdy na wishliście jest ponad 750.000 zapisanych na grę , Polska to kraj absurdów, premiera za 50 dni a marketing ma wystartować lada moment
do tego wsparcie Azjatów z 4divinity/GCL
ogromne zasięgu już teraz
odpowiedzialny dev który nie boi się przełożyć premiery o kilka tygodni by dostarczyć na rynek grę najwyższej jakości
i taka informacja , o dbałości o jakość budzi oburzenie "jednodniowych milionerów krainy własnych marzeń"
na giełdzie liczy się pokora, roztropność , cierpliwość
mamy gdzie wracać, dodatkowo będzie obserwować działania marketingowe oraz kolejne doniesienia od twórców
przypominam że dotychczas tego nie doświadczyliśmy ponieważ team miał świadomość że data premiery zostanie przesunięta
zatem zapewne największe ciekawostki przed nami
gameplaye
trailery
eventy
streamerzy
influencerzy gamingowi
artykuły
banery na stronach
banery na Steam / Epic / GoG
efekt zbliżającej się premiery
mamy gdzie wracać a później będziemy , mamy nadzieję z przyjemnością to wszystko obserwować i czekać na 21 maja
sprawdzimy ilość graczy w peaku, średnią ocen
może stosunkowo szybko pojawi się ESPI o zwrocie kosztów które są bardzo akceptowalne oraz portowaniu JDM na wszystkie konsole
OGIEŃ
dlatego mam dystans do hejterów, którzy zaczęli się pojawiać
na ten moment jest ich garstka
z czasem pewnie będzie ich całą gromada
wiem po co tu jestem
wiem o co jest gra
Pozdrawiam wszystkie SILNE RĘCE na pokładzie GAMING FACTORY
Zgadzam się w 100%. Wygląda to mega dobrze. Powinna być petarda bez dwóch zdań. Jak to by sie zaczeło sprzedawać w Japoni... to sami wiecie co sie stanie. A trollom nie odpowiadajmy i będzie spokój.
Już GCL i 4D się postarają żeby się dobrze sprzedawało w Japonii to w ich interesie . To zrobi duzy peak. A jak gracze i algorytmy Steama zobaczą duży peak to pójdzie dalej jak kula śnieżna
Dnia 2025-03-29 o godz. 10:37 ~Gracz napisał(a): > Jedyne co mnie martwi to ten UE5. Nie wiem czy on był już wykorzystany w jakiejkolwiek grze wyścigowej.
Gra będzie dopracowana , zero bugów i max grywalności a grafka na Unrealu 5 pozamiata
Nie można mieć wątpliwości że w tej chwili to urośnie o kilkanaście do 20%. Ludzie kupują nadzie i marzenia o kilkudziesięciu czy setki procent zysku. Ktoś kto np ma 50 tyś to w tej chwili raczej nie straci. Potem będzie moment w którym nawet ci którzy wierzą i deklarują pozostanie na pokładzie będą rozważali wyjście.
Wiesz pod koniec 2014 roku na 11BIT "ktoś" pewnie też miał akcje kupione po 9 i 10zł i gdy wzrosło na 12 zastanawiał się co będzie dalej.. Dalszy ciąg tej historii już wszyscy znamy..
Było po 9 i nie chciało rosnąć, po czym w poniedziałek otworzyło się po 14 i dalej bez większych przerw rosło.... wyskoczyłem po kilkadziesiąt... dużo za wcześnie
Dnia 2025-03-29 o godz. 19:23 ~Taki napisał(a): > Było po 9 i nie chciało rosnąć, po czym w poniedziałek otworzyło się po 14 i dalej bez większych przerw rosło.... wyskoczyłem po kilkadziesiąt... dużo za wcześnie
Docelowo 11B doszło do 700... można? można! ;) zatem Let's Goooo GAMFACTOR ;)
Oczywiście przewyidywanie wartości kursu to wróżenie z fusów, ale przy zysku w okolicach 10 mln PLN na koniec 2025 roku z perspektywą utrzymania w roku następnym ze względu na konsole (jeśli w 2026 roku będzie port) to kapitalizacja na poziomie 100-120 mln pln wcale nie wydaje się przesadzona. Czas pokaże jak się sytuacja rozwinie no i czy premiera spełni oczekiwania inwestorów.
No tak. Ale zastanawiam się co będzie teraz. Bo jeżeli są takie oczekiwania to już teraz raczej do przodu a nie do tyłu. Tak niektórzy mówią że teraz 15 przed połową kwietnia już bliżej 20 zł. Tu nie wiadomo czy 12 zł to już jest ten szczyt i teraz trzeba czekać czy jeszcze nie. Rosło w czwartek i w piątek.
Moim zdaniem walka w tygodniu będzie o 15 zł. Ale jak dojdzie np w środę do około 14 to może się zatrzymać. Pojdzie w dół potem wróci. Zastanawiam się do ilu to może teraz dojść w oczekiwaniu potem na ten 24 maj. Tak w granicach 20 zł ?
Po wybiciu 15 kierunek 25. Docelowo znacznie więcej i w tle marketing który wystartuje w kwietniu a swoje apogeum osiągnie po majówce. Będzie bardzo dobrze.