• Pisałem juz wczesniej ,ze COAL bedzie miał finansowanie z UE Autor: ~gru73 [83.5.190.*]
    i jak widąc sie nie myliłem.

zobaczcie ostatni czat z prezesem
  • Re: Pisałem juz wczesniej ,ze COAL bedzie miał finansowanie z UE Autor: ~gru73 [83.5.190.*]
    zobaczcie moje wpisy miesiąc temu .

obiecuje ,ze je znajdę i odświeżę .

pisałem ,ze tu nie chodzi o kopalnie ale o to ,ze COAL ma wykwalifikowanych ludzi , ma masę sprzętu,

" Spółka ma obecnie możliwość pozyskania finansowania dłużnego od instytucji finansowych, które będzie wspierać jej rozwój."

• Re: Pisałem juz wczesniej ,ze COAL bedzie miał finansowanie z UE Autor: ~gru73 [83.5.190.*]
    “ W kontekście trwających rozmów pokojowych i negocjacji mineralnych, taki krok restrukturyzacyjny – sprzedaż aktywa – może być postrzegany jako pozytywny sygnał dla inwestorów. Wzmacnia on stabilność finansową spółki oraz umożliwia skoncentrowanie się na operacjach, które mogą bezpośrednio korzystać z poprawy sytuacji geopolitycznej. Dla aktualnego inwestora w Coal Energy taka informacja jest generalnie dobrą wiadomością, choć warto monitorować, czy sprzedawany aktyw nie miałby strategicznego potencjału w scenariuszu zakończenia konfliktu.”

Poczekajcie jak Coal przedstawi plany na najbliższy czas. jestem pewien ,ze beda mieli ogromne finansowanie
[x]
COALENERG 0,35% 2,87 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.