• Czas na wzrosty Autor: ~TechnikAT [83.142.158.*]
    Kurs dotarł do dolnej linii kanału spadkowego. Będzie mocne odreagowanie spadków.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~nimbus2000 [5.173.210.*]
    czas zaczac usrednianie
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Tomek [95.160.156.*]
    jakie hale oni budują? kiedy i co będą produkować w nich?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Piotr [147.161.248.*]
    A kolega o tych halach to skąd się urwał?
    Może szczegóły?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Adam [89.64.66.*]
    Chyba w zeszłym roku był taki temat na forum, że faktycznie coś budują, ale coś dokładnie i na jakim, to jest etapie, a tym bardziej, w jakim celu to nie pamiętam. Jeśli ktoś wie, to pewnie ktoś z Bydgoszczy, na jakim, to jest etapie, ale na forum, tak jak i ze spółki to już się mało kto dzieli informacjami.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Michał [77.222.255.*]
    Budują nową halę już jakiś czas, także będą pewnie zwiększać produkcję...
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Quest [87.101.44.*]
    prawdopodobnie związane to z Rossmann niemcy, a może kroi się coś grubszego jeszcze . niestety infa ze spolki i brak i możemy sobie tylko spekulować póki co. w każdym razie widać że się rozwijają a co z tego wyniknie zobaczymy
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Adam [89.64.66.*]
    Dzięki panowie. Niestety jest tak, że musimy czekać od raportu do raportu. Może kończą inwestycje i po jej zakończeniu zaczną normalnie informować, a teraz, kto chce to powoli kupuje, tym bardziej, jak ma informacje prosto z firmy.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Antyquest [31.61.176.*]
    Nowa hala powstaje obok "nowej starej". Był tam kawałek ziemi bez zagospodarowania. Tam przenieść ma się cała konfekcja, a mieszalniki mają być rozbudowane. pozwolenie na budowe było wydane w 2023. Trwa rozbudowa IB też
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    Dzięki. Trochę czasu już mija to może kończą. Jednak zaglądają tu ludzie, którzy maja wiedzę o spółce. Miło czasami przeczytać tu coś innego jak wypociny naganiaczy.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Jw [94.254.130.*]
    Plany maja, jak widać, duże, bo zwiększenia producji OB, Stars I IB spowoduje większe przychody i większe zyski, ale na wszystko trzeba lub można poczekać. W takim wypadku nic dziwnego, że nie udzielają informacji, a jest to wykorzystywane do powolnego skupu akcji jak w przypadku pana B. Im się, się spieszy mogą sobie pozwolić na skup akcji, nie przekraczając progów i poczekać, bo widzą, że warto i do kiedy mają czas. Przekaz na forum od naganiaczy ma trafić do ludzi, którzy ewentualnie kupią pod kółko, bo kto jest tu już długo akcji nie odda, aż do zakończenia tych inwestycji i ich rezultatów. Na spółkach, które się rozwijają zawsze to trwa, ale nie każdemu to pasuje, bo jak nie ma zysku to zaczynają się nerwowe ruchu i szukanie innej inwestycji. Oczywiście można spokojnie napisać, że można tu zawsze wrócić i akcje kupić, bo przecież to nie zakończy się dziś, czy za tydzień. Kwestia tego, ile, kto chce tych akcji mieć i czy opłaca się sprzedawać i odkupować, i czy oczywiście uda się gdzie indziej zarobić przy np. spółkach z WIG, które są już wysoko. Jestem ciekaw, jak to się wszystko potoczy. Może jeszcze w tym roku się dowiemy. Na chwilę obecną i po braku informacji i tym, jak zachowuje się kurs widać, że na razie nie zanosi się na wzrosty, ale nic nie trwa wiecznie.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Marcin [147.161.248.*]
    Dokładnie tak JW.
    Myślę że coś więcej dowiemy się przy najbliższym walnym.
    Może umorzenie części akcji, scalenie akcji, przejście na rynek główny?
    Aczkolwiek oby zdążyli z tym skupem i uwolnieniem kursu do końca hossy,
    bo później może długo nie być takiej okazji.....
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [188.146.6.*]
    Na tej spółce nie zarobicie. I tak powinien brzmieć temat każdego wpisu. Za kilka lat to do was dotrze.
    I tego się trzymaj. Wróć za kilka lat, jak sam głosisz pochwalić się swoimi przemyśleniami. Jeśli była by hossa na NC, a spółka by nie dała zarobić to byłby powód do zmartwień, ale chyba nawet ty zauważyłeś, że nie było. Być może są tu ludzie, którzy od ciebie czegoś oczekują i stąd twoje zacięcie do pisania na spółce, na które nie da się zarobić. A i ja tu już zarobiłem. Pamiętaj, że bez hossy na NC i bez żadnych informacji każdy może udawać wielkiego znawcę tematu, ale nie pamiętam, żebyś się kiedyś pokusił o rzetelną i merytoryczną ocenę samej działalność spółki, raportu, nowych rynków, nowych produktów, czy np. Inwestycji w trakcie których się obecnie spółka znajduje. Poziom twoich wpisów nie odbiega od poziomu jaminadze, czyli jest niski i bez wpływu na kurs, ale skoro masz w tym interes i zarabiasz to pisz sobie dalej.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [67.23.251.*]
    Dnia 2025-03-18 o godz. 14:24 ~Jw napisał(a):
    > I tego się trzymaj. Wróć za kilka lat, jak sam głosisz pochwalić się swoimi przemyśleniami. Jeśli była by hossa na NC, a spółka by nie dała zarobić to byłby powód do zmartwień, ale chyba nawet ty zauważyłeś, że nie było. Być może są tu ludzie, którzy od ciebie czegoś oczekują i stąd twoje zacięcie do pisania na spółce, na które nie da się zarobić. A i ja tu już zarobiłem. Pamiętaj, że bez hossy na NC i bez żadnych informacji każdy może udawać wielkiego znawcę tematu, ale nie pamiętam, żebyś się kiedyś pokusił o rzetelną i merytoryczną ocenę samej działalność spółki, raportu, nowych rynków, nowych produktów, czy np. Inwestycji w trakcie których się obecnie spółka znajduje. Poziom twoich wpisów nie odbiega od poziomu jaminadze, czyli jest niski i bez wpływu na kurs, ale skoro masz w tym interes i zarabiasz to pisz sobie dalej.

Powyższe teksty są dobre dla marzycieli od lat grubo zawieszonych "na pachnących mazidłach" za łatwowierność i naiwność.
    Moje treści są krótkie, konkretnie i praktyczne - a przede wszystkim potwierdzone bilansem na waszych rachunkach maklerskich.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-03-18 o godz. 17:31 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2025-03-18 o godz. 14:24 ~Jw napisał(a):
    > > I tego się trzymaj. Wróć za kilka lat, jak sam głosisz pochwalić się swoimi przemyśleniami. Jeśli była by hossa na NC, a spółka by nie dała zarobić to byłby powód do zmartwień, ale chyba nawet ty zauważyłeś, że nie było. Być może są tu ludzie, którzy od ciebie czegoś oczekują i stąd twoje zacięcie do pisania na spółce, na które nie da się zarobić. A i ja tu już zarobiłem. Pamiętaj, że bez hossy na NC i bez żadnych informacji każdy może udawać wielkiego znawcę tematu, ale nie pamiętam, żebyś się kiedyś pokusił o rzetelną i merytoryczną ocenę samej działalność spółki, raportu, nowych rynków, nowych produktów, czy np. Inwestycji w trakcie których się obecnie spółka znajduje. Poziom twoich wpisów nie odbiega od poziomu jaminadze, czyli jest niski i bez wpływu na kurs, ale skoro masz w tym interes i zarabiasz to pisz sobie dalej.
    >
    >
    > Powyższe teksty są dobre dla marzycieli od lat grubo zawieszonych "na pachnących mazidłach" za łatwowierność i naiwność.
    > Moje treści są krótkie, konkretnie i praktyczne - a przede wszystkim potwierdzone bilansem na waszych rachunkach maklerskich.

I tu masz POWAŻNY błąd. Nikt ci nie przesyłał zrzutów ekranu z konta maklerskiego.
    Natomiast w pewnym sensie może być nawet korzystne, że tak ci się wydaje.
    Co kogoś, takiego jak ty, czyli anonimowego zakochanego w swoich wpisach i swojej misji człowieka interesuje czyjś rachunek maklerski. Przecież nie masz żadnego wpływu na czyjeś decyzje nawet choćbyś tu siedział następne kilka lat, a nie oszukujemy się raczej robisz tu za obiekt drwin i już dawno nikt nie bierze cię na poważnie. Martwisz się o moją kasę bardziej niż moja żona, a nawet ona nie wie, gdzie i ile mam zainwestowane, ale jak napisałem jak płacą to nie ma co wybrzydzać, a trzeba dać z siebie wszystko, tak że powodzenia w misji.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [38.68.135.*]
    za dużo sobie obaj dośpiewaliście.
    Nie martwię się o wasze pieniądze i nie muszę posiadać zrzutów rachunków maklerskich. Po prostu wiem, odkąd tu siedzą "grubo zapakowani". Mamy zdaje się 0,27? Nawet uśredniając to i tak na mazidłach pętla dusi :)

z kierunkiem na 0,20 :)
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Slay [37.30.24.*]
    Wszechwiedzący..My czekamy z niecierpliwością na te twoje 20 groszy..Dokupi się..
    Jak ostatnio było 0,21 to miało tam zostać na lata. Gość zniknął i poszło na 0,40. Taka robota trolla, że znika przy wzrostach i pojawia się przy spadku. Wiem, że każdy zrobić co zechce, ale naprawdę zastanówcie się, zanim mu odpiszecie, bo z tego nic nie wynika, tylko zaśmiecanie forum. Przez takich właśnie naganiaczy i wasze przepychanki z nim nikt już nie chce tu pisać i zamieszczać informacji. Pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Antyquest [95.160.156.*]
    Rekrutują ludzi na nową halę: Menedżer obszaru produkcyjnego
    Ten rok może być przełomowy, czy dla kursu to ciężko powiedzieć, bo, jak widać, komuś zależy, żeby to przypadkiem nie poszło nawet o 1%, zrzucając kurs o 16.49, ale może w końcu dowiemy się czegoś więcej o inwestycjach i planach. Powinni w tym roku opublikować nową strategię i mam nadzieję, że bez bajek o kapitalizacji, choć przy nowych liniach i zwiększeniu produkcji mogą zakładać, że kapitalizacja będzie w końcu wyższa.
    IB: Budowa hali magazynowej namiotowej w zabudowie wolnostojącej, wraz z zewnętrzną i wewnętrzną infrastrukturą techniczną
    Ciekawy jestem, czy poinformują oficjalnie o zakończeniu tych inwestycji, bo o ile pamiętam, to nie informowali o rozpoczęciu. Widać, że jest kilka ciekawych informacji. Dzięki.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~kartel [188.146.157.*]
    ten namiot o którym mowa stoi już od 3 lat. Nic się od tamtego czasu nie zmieniło na Wojska Polskiego lub Hechlinskiego 6
    a niby jak ma to stać od 3 lat jak w 2023-10-02 wydano pozwolenie na budowę? ewentualnie mogli skończyć budowę w 2024 ale na bank nie 3 lata temu
    O namiocie pisał pewnie kolega Maliniaka, który również próbuje odstraszyć młodych inwestorów.
    Nawet jeśli ktoś chce kupić akcje, to i tak ustawia się niżej i czeka. Nie ma sensu podbijać kursu, a brak inforacji powoduje, że jest czas na zakupy. Każdy sam podejmuje decyzje, a to, że na forum są naganiacze to normalne. Ważne, żeby z nimi nie dyskutować, bo nie ma sensu. Fakty są takie, że spółka się rozwija, ale nie należy też zapominać o problemach zarządu, Fanie by było, żeby te sprawy się wyjaśniły niezależnie od wyniku.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [188.146.6.*]
    Na tej spółce nie zarobicie ani taraz ani w przyszłości bliskiej i dalszej. Kar już to zrozumiała i pozbyła się akcji. Dotrze to do was?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Jw [5.173.206.*]
    A czy do ciebie dotrze, że np. ja już zarobiłem na tej spółce. Mało tego, gdybym dziś sprzedał akcje albo jutro to też z zyskiem. Czy w takim wypadku twoje wypociny nie są tylko kłamstwem i manipulacją, bo nie wiesz, kto co tu robi, a już na pewno, jaką ma średnią. Naprawdę jesteś tak ograniczony, że nie zauważyłeś, że np. ostatnio kurs urósł z 0,20 na 0,40. Uważasz, że nikt wtedy nie zarobił. Zrób coś dla siebie i przestań się kompromitować albo zacznij merytorycznie pisać, a nie robić sobie osobiste wycieczki.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~bonu [193.28.84.*]
    Obiektywnie patrząc w szkodę idziesz Maliniak. Twój wpis nadaje się do KNF jako ewidentne nakłanianie do nie inwestowania w spółkę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.6.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~bonu [188.33.14.*]
    Boisz się bo teraz wracasz do starej nazwy Boruta...a tak kozaczyłeś.
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [23.105.109.*]
    Dnia 2025-03-19 o godz. 16:14 ~bonu napisał(a):
    > Obiektywnie patrząc w szkodę idziesz Maliniak. Twój wpis nadaje się do KNF jako ewidentne nakłanianie do nie inwestowania w spółkę.

Obiektywnie patrząc piszesz bzdury, bo bankier nie pobiera grosza za wpis. Rozumiem, że szukasz '' lekkiej kasy bez roboty'' i uznałeś, że moje wpisy blokują. A co powiesz o drugiej stronie? Też do KNF-u :)
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czas-na-wzrosty,70349295.html

Dnia 2025-03-31 o godz. 21:06 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2025-03-19 o godz. 16:14 ~bonu napisał(a):
    > > Obiektywnie patrząc w szkodę idziesz Maliniak. Twój wpis nadaje się do KNF jako ewidentne nakłanianie do nie inwestowania w spółkę.
    >
    >
    > Obiektywnie patrząc piszesz bzdury, bo bankier nie pobiera grosza za wpis. Rozumiem, że szukasz '' lekkiej kasy bez roboty'' i uznałeś, że moje wpisy blokują. A co powiesz o drugiej stronie? Też do KNF-u :)
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czas-na-wzrosty,70349295.html
    >

Ty natomiast jakoś się znacząco wycofałeś z tego forum jak się okazało, że nie ma już dawnych "wisielców". Bardzo im lubiłeś w swej złośliwości dogryzać. Wiadomo dlaczego.
    A teraz jak pojawili się nowi gracze (lub znający tą spółkę - jak ja), którzy startują niejako od nowa to już nie masz kogo "podgryzać". Bo nawet jeśli zdjęlibyście spółkę z giełdy to my na tym i tak nie stracimy. No więc nie jesteś już taki wyszczekany.

A wróćmy do tematu - jak pytałem nie tak znowu dawno (a ty wcześniej tak żwawo to głosiłeś) - czy będzie możliwość jakoś niedługo dokupić trochę waloru za groszy 20 od akcji ? Jakby co, to ja reflektuję, choć od wczoraj zacząłem coś tam powoli kupować.

Odpowiesz tym razem może w końcu na pytanie :-) ?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~kartel [188.146.154.*]
    Namioty buduje się na zgłoszenie. Nie trzeba pozwolenia na budowe
    to czemu ekspercie mają pozwolenie na budowę?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Puzon [91.231.125.*]
    Z tego co wiem na zgloszenie sa hale które mogą stać do 180 dni czyli tymczasowe
    Namioty to nie hale. Nie o to chodzi.
    Pozwolenie na budowę dotyczy sztywnej zabudowy.
    Tak czy inaczej rozwijają się i przynoszą spore zyski.
    Ciekawe kiedy IB coś nowego opublikuje.

• Re: Czas na wzrosty Autor: ~Adam [37.30.12.*]
    Czas na zakupy Pany, taniej już nie będzie...
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~InżynierMaliniak [75.98.220.*]
    Dnia 2025-03-20 o godz. 17:18 ~Adam napisał(a):
    > Czas na zakupy Pany, taniej już nie będzie...

Zdziwisz się i to niedługo.
    Ale co z tego jak potem nie pojawisz się na forum żeby ugryźć się w język. ale e tym czasie będziesz głosował na lewackiego kandydata :)
    Dnia 2025-03-20 o godz. 17:50 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2025-03-20 o godz. 17:18 ~Adam napisał(a):
    > > Czas na zakupy Pany, taniej już nie będzie...
    >
    > Zdziwisz się i to niedługo.

No... dobra, ale jeśli by się nie udało jednak zacząć skupować akcji taniej, to rozumiem, że przeprosisz ? :-)
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Jami [5.252.212.*]
    Masz rację ta spółka to po prostu kanał
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Tomek [147.161.248.*]
    Maliniak, w sumie to ja tobie się dziwie, że masz czelność jeszcze pisać na tym forum.
    Większość twoich wpisów jest poświadczeniem nieprawdy.
    Temat został zgłoszony do KNF, a ty dalej się pogrążasz...
    Maliniak, wiesz że już ciebie szukają.....
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Michał [77.222.255.*]
    Maliniak to short z NC...Kupuje na górce i czeka aż spadnie.....
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Tomek [77.222.255.*]
    No Panowie, już niedługo zaczynamy rajd....
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~bonu [193.28.84.*]
    A niby skąd taka pewność?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Tomek [77.222.255.*]
    A może czas na wejście do Rossmann NIemcy?
  • Re: Czas na wzrosty Autor: ~Franek [31.61.189.*]
    a Quest dalej buja w obłokach. Obudź się chłopie.
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.