• Do poduszki Autor: ~Waldi777propo [83.29.33.*]
    W imie ludzkiej przyzwoitosci moje 5gr.Jestem daleki aby namawiac ,odradzac na przygode z papierem.Dokucza mi tylko nachalne zaklinanie rzeczywistosci .Bo List intencyny ,wola wspolpracy,przedwstepna umowa to nic innego jak teoria napisana w formie komunikatow Nie zdziwie sie jak nastepny bedzie -Zmiana terminu publikacji raportu za 2024-To adresuje do naganiaczy nie przyczyniajcie sie do pograzania juz nabitych i tych ewentualnych .Przy spolce jest tyle zagadek oczywiscie negatywnych ze jezeli juz to przeczekac moze cos z tego bedzie .Chociaz w to nie wierze to trzymam kciuki za w.....Pozdrawiam W....
  • Re: Do poduszki Autor: ~Czekamy [31.61.243.*]
    W raporcie zobaczymy fakty. Na razie zarówno twoje wypociny , jak i naganiaczy pokroju obserwatora należy postawić na równi. Spolka w 1 kwartał zrobiła 1.5mln zysku netto. Jakie są wyniki za kolejne kwartały? Nie wiemy. Być może dobiją do 6mln w rok, a być może 9mln. Czy jest bałagan? Owszem. Czy bez bałaganu akcje kosztowałyby poniżej 20 zł? Prawdopodobnie nie.
  • Re: Do poduszki Autor: ~Waldi777propo [83.29.33.*]
    Kolego Czekamy na co? Maszcos do dodania
  • Re: Do poduszki Autor: ~Czekamy [31.61.254.*]
    Kolego Waldi777, brałeś to coś po 15 zł. Co masz na swoje usprawiedliwienie? Ja cały czas z boku, ale wskoczę w odpowiednim momencie. Pozdrawiam
  • Re: Do poduszki Autor: ~Waldi777propo [83.29.33.*]
    Istotnie usrednialem po13 i pogonilem ze strata .Bralem tez po 6 i tez pogonilem .Mam niewilka strate Obserwuje tylko dlatego aby wskoczyc zarobic 10-20% .Nawet nie o kase mi chodzi powoduja mna tylko wzgledy ambicjonalne .Chce tylko ograc grubasow cwaniakow krwiopijcow Pozdrawiam W...
  • Re: Do poduszki Autor: ~Czekamy [31.61.254.*]
    I tego Ci życzę. Ma nadzieję, że raport roczny coś wyjaśni, bo bałagan w akcjonariacie jest potężny...ale może operacyjnie spolka ma potencjał. Trzymam kciuki!
  • Re: Do poduszki Autor: ~Loko [31.0.88.*]
    Żadnego potencjału nie ma. Cierpliwości ,nadejdzie czas na zakupy, wejście na chwilę na spekulacje i tyle.
[x]
WGPARTNER -5,73% 2,96 2025-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.