mozna wiedziec czy to pisanie tu to Wasze glowne zajecie? siedzicie tu i prowadzicie rozmowy jak tych dwoch dziadkow na balkonie u mappetow. "bedzie 70", " nie nie bedzie" " a ja mowie ,ze bedzie" itd
Ok, ale warto zwrócić uwagę na kształtowanie się lewego R. Ta analiza pokazuje sam środek który tak długo trwał, nie jest adekwatna do koncowki oRGR. Zwróć uwagę na stosunkowo krótki interwał czasu pierwszego L Ramiona.
Dziś geopolityka rozdaje karty, ale DAT ma unikalną technologię i to jest mega lewar tej spółki.
"dziś przebije 70", "lecimy na 65", "testujemy 67" itp bzdury niczym zaklęcia szamana a to wszystko zależy od trendu na koszyku spółek technologicznych i spekulacji na niewielkich obrotach na DW
ano sie zgadza. typowe: pseudo zjazd na dw przy maciunkich obrotach przy okazji ksztusca w usa . men ceny rodzime inpodobne wiesniactwo z ta mentalnoscia rozgrywaja zawsze te sama gre dla maluczkich
alicja1992 odpowiada ~CUDAK2025-03-06 13:21IP 188.146.172.*
Super spółka na kółka. Kiedyś tak na Lubawa kółkowałam.. Chyba z 5 kółek zrobiłam na 20proc zarobku, a wiec Kręcimy kółeczka hahaha.