Mieli jeszcze trochę tanich surowców , w tym roku gaz i prąd w górę , koszty pracownicze w górę , pozostałe koszty w górę …. Kurs wróci na 0,15-0,17 . Tyle .
Ja czekam niech wróci mawet na 21 gr biorę wszystko cholerka wyniki się nie podobają ? pokaż drugą taką produkcję POLSKĄ bez kapitału zagranicznego :)) to jest przez niektórych niedoceniana perła , nie rozumiem dlaczego kapitał zagraniczny jeszcze rąk tu nie wkłada :)))
Za cały rok 2024 zysk 7.3mln przy 4.4 mln za 2023. C/z w okolicach 5.5 na teraz. Myślę że przyjdzie ma nich czas prędzej czy później. Zyski są powtarzalne a nie jednorazowe. Jestem dobrej myśli. W tym roku będzie jeszcze spokojnie min. 35 gr. A jakby zaczęli raportować zyski kwartalne w okolicach 2.5mln to i więcej. Aha dywidendy bym nie przekreślał. A póki co dobieram skoro jest taki kurs
Tu nie chodzi o slabe czy mocne rece w jakich znajduje sie papier a o przyszlosc , a ta w okresie co najmniej pol roku nie rysuje sie w kolorowych barwach . Skoro w 4 kw. zysk spadl o okolo 30 procent przy niskich cenach surowcow i dosc niskiej ceny energii to jaki bedzie wynik w 2 i 3 kwartale przy zapowiadanych zwyzkach cen energii , o reszcie kosztow nie wspomne ....??? To nie jest naganianie na spadki a realne spojrzenie na rysujace sie zmiany w otoczeniu w jakim przyjdzie funkcjonowac firmie .
Czytaliśmy chyba inne raporty :)) oddaj to ja brałem 0,23 i i 0, 224 teraz jestem na 0,22 i gdzieś tam w okolicach 0,208-0,2 czekam napchaj mi sakwę bo czekam
Już tutaj byli tacy którzy mówili że biorą wszystko :) prawda jest tak że spółka m trudny czas przed sobą , i zaraz wyniki jeszcze będą miały większą presję .
Zdejmujcie różowe okulary mimo że wisicie na hakach