U mnie w Tulum bywają prezesi różnych spółek. Ostatnio spędziłam sporo czasu w wannie z wujkiem Kuba z diagnostyki i powiedział mi na ucho jedno, że dobry kon to i po błocie pójdzie. Nawet na pieska. I teraz myślę o tych koniach z bioceltix i slabo to idzie. Za dlugi boczniak.
Alicja 1992 skupuje poniżej 95, dlatego rozsiewa te fejki, i martwi się żeby nie urosło ponad 100 , bo 300 % up to nie lada gratka ;)) jak sie ma dużo akcji ;)) ale nie zaszkodzi mieć więcej .;))
Jak kupię to napiszę. Wtopy są zawsze.. Najważniejsze, że ogólnie do przodu. Czasem też trzeba być cierpliwą. Miałam Lubawę między 2 a 3zl kólkowałam. Potem pisali, że niczego z tego nie będzie, że prezes gra przeciwko spółce, że chciał delisting robić, że kontroluje kurs, że kamizelki to będziemy kupować z Chin. Sprzedałam po 3zl finalnie i nie wrzuciłam. Dziś 6. To samo było z Elektrotim. Ech .... Ale ważnego że finalnie do przodu. Straty były, są i będą
Sugerujesz sie przy kupnie/sprzedaży akcji tym co ktoś wypisuje na forum bankiera?? No to gratuluje systemu. Trzeba być mocno ograniczonym w wiedzy inwestycyjnej. Powodzenia
„Wysypać wszytko czyli 58k akcji w okolicy 95.”
Znam większość akcjonariuszy powyżej 20k akcji Bioceltix. Żaden z nich nie siedzi na Tulum, a już na pewno robi kółek na Lubawie…:)) Ta Alicja to ściema.