Ja nie wiem co wam jest ? Firma działa, zarabia może nie wielkie pieniądze jak do tej pory ale poczekajmy do publikacji wyników za pierwszy kwartał czy coś się zmieniło. A jeśli chodzi o cenę akcji to ewidentnie widać że komuś zależy aby kurs nie był wyżej i pewnie ma w tym cel o czym może już niedługo się dowiemy
Firma 70 mil przychodzi koperator pieniądza cyfrowego , jak nie zbierze makler to będzie do. Zbijał cenę jeszcze trochę i Prezes rusza na autostradę. . .
Nasza reprezentacja to pzpn. Popsuł wszystko Dzisiejszy trener jak powiada że my gramy 3 sorcie to odrazy bym go wywalił tak jak teraz nasi grają zachodnich klubach jak nigdy tyłu gra
Zrozumieć Twoje wpisy na tym forum ~Hillela to dla mnie spore wyzwanie. Podsumowując to pewnie jakaś forma "geniuszu" tyle, że w tą drugą stronę. Wracając do mPay to raczej jeszcze sobie poczekamy (obroty jak w kiosku) prawdę mówiąc ciężka spółka, nie ma co ukrywać. No ale jak się chce zarobić to bez cierpliwości raczej trudno, gdyby to ode mnie zależało to już na początku 2025 byśmy byli powyżej 0,70. Zakładając, że ktoś ze "spółdzielni" czyta forum bankiera to korzystając z okazji krótkie pytanie; większość forumowiczów pewnie nie wie kto to był Gierek "towarzysze, pomożecie?... pomożemy!" ;) Pzdr.
Oki doki, tysiak do tysiaka i coś tam się uzbiera. Gdyby ktoś konkretny chciał przy tych obrotach zebrać papier powiedzmy za 500.000 zł. to gdzie by się kurs zatrzymał? pewnie powyżej 0,45. Ale spokojnie, tutaj żadne nerwowe ruchy nic nie dadzą i bez zielonego światła od "spółdzielni" nie pójdzie nawet kilka % do góry. Tak jak pisałem wcześniej w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem (jak dla mnie) jest stara dobra zasada - kup, zakop, zapomnij. Przy obecnych obrotach ten marazm w przedziale 0,25-0,30 pewnie jeszcze długo potrwa. Nie ma co się kopać z koniem, poza tym jest jeszcze kilka ciekawych spółek na NC o zdecydowanie lepszej płynności i lepszych fundamentach. Wystarczy czytać raporty, informacje na espi i obserwować zachowanie kursu. Uważam, że na mPay przyjdzie jeszcze czas, a w tej chwili warto zainteresować się tymi papierami na których jest możliwość zarabiać... Pzdr.
To jest wręcz niewiarygodne, jak można zohydzić papier. W tej chwili mPay i działania Zarządu są zaprzeczeniem zaufania do Spółki notowanej w obrocie publicznym na GPW. Jak Pan Prezes chce się tak "bawić", to niech wycofa się z giełdy!!! Tu chyba "machloja goni machloję", bo jak inaczej to nazwać???
Nie dziwię się Tobie ~Zico, że ciężko jest patrzeć na ten "chlew" zafundowany tutaj dla akcjonariuszy spółki przez spółdzielnię i to z pełną premedytacją. Uważam, że dokładnie o to im chodzi, masz właśnie tak myśleć że mPay to już praktycznie bankrut który idzie na dno. Pisałem już, że większość posiadaczy nie wytrzyma ciśnienia (nawet ci bardzo cierpliwi) i niestety oddadzą papier ze stratą za pół darmo. Patrząc na to z boku to trochę współczuję tym, którzy widzą dzisiaj kurs 0,27 a brali kwita powyżej 0,50 czy 0,75 nie wspominając już o tych, którzy wiszą tu od 1zł, a pewnie i tacy się tutaj znajdą. No cóż... życie. Usunąłem mPay z tabelki i od 2 tygodni nie obserwuję notowań tej spółki, nie chcę się niepotrzebnie irytować. Potrzymam do końca 2025r, a dalej to zobaczymy, mam tu ok. 15% wartości portfela ze średnią 0,29 dlatego nie będę się szarpał. Jest jeszcze kilka ciekawych spółek na NC z dużo wyższą płynnością więc nie ma co tutaj tracić czasu tylko próbować zarabiać gdzie indziej. Na mPay pewnie jeszcze trochę poczekamy... Pzdr.