• Pozycja na steamie Autor: mickeytrader [5.184.253.*]
    Patrzę na Bestsellery na steamie. Pozycje, przy oglądaniu większej ilości pozycji, nie są numerowane, ale zorientujmy się tak:

Jakiś kawałek za "Tails of Iron 2" jest nowy "Lords of the Fallen".

Teraz - jako, że trudno jest ocenić pozycję - zobaczmy, jaką nową grę obie nasze gry wyprzedzają. Bo, powiedzmy, wyprzedzenie przez naszą świeżo wypuszczoną grę starszej gry niczego nie udowadnia; porównujmy ze sprzedażą gier wypuszczonych w podobnym terminie.

Wyprzedzamy ("Tails of Iron 2" oraz nowy "Lords of the Fallen")
    - "Ace Attorney Investigations Collection" - to jakieś kryminały prawnicze z jajem, wysoko oceniane, adres na metacriticu: https://www.metacritic.com/game/ace-attorney-investigations-collection/

(zaznaczyć, wcisnąć Ctrl + c, kliknąć pasek adresu i wcisnąć Ctrl + v, wcisnąć ENTER);
    - "Age of Mythology: Retold" - to jest dobrze oceniana strategia (już nie podaję adresu na metacriticu).

Można zarzucać, że porównanie z tym Ace Attorney nie daje oceny sytuacji, bo to nowe wydanie jakichś starszych gier, ale mimo wszystko, ten re-make to świeże wydanie starych gry; lepszy przychód od niego świadczy, że stoimy nieźle.

Natomiast wyprzedza nas "Tiny Glade" z podobnego okresu, ale wygląda na to, że to na tyle śliczna gierka, że nic dziwnego.
  • Re: Pozycja na steamie Autor: ~Tomas [212.102.39.*]
    Wiecej napisales o swojej pozycji niz faktycznej pozycji na Steam
    Czyzbys unikal podania miejsca w ratingu ?
  • Re: Pozycja na steamie Autor: ~Dupek [37.30.22.*]
    Pozycje na steam można bardzo prosto sprawdzić on specjalnie ich nie podał
  • Re: Pozycja na steamie Autor: ~Aha [85.193.239.*]
    Dnia 2025-02-03 o godz. 10:18 ~Dupek napisał(a):
    > Pozycje na steam można bardzo prosto sprawdzić on specjalnie ich nie podał

Szukal w pierwszej setce....Szukal w drugiej setce....W trzeciej juz zawstydzil sie podawac-;)
  • Re: Pozycja na steamie Autor: mickeytrader [5.184.253.*]
    Chciałem porównać sprzedaż ze sprzedażą innych gier, wydanych w tym samym czasie, co nasz "Tails of Iron 2", i później, niż nasi "Panowie poległych". Skoro je wyprzedzamy, to jest w miarę dobrze.

W kwestii miejsca, to - jak pisałem - nie jest podane, i nie wiem, czy nie mówi ono mniej - tak czy siak - niż porównanie ze sprzedażą innych gier.
  • Re: Pozycja na steamie Autor: ~Flo [31.61.172.*]
    Dnia 2025-02-03 o godz. 17:49 mickeytrader napisał(a):
    > Chciałem porównać sprzedaż ze sprzedażą innych gier, wydanych w tym samym czasie, co nasz "Tails of Iron 2", i później, niż nasi "Panowie poległych". Skoro je wyprzedzamy, to jest w miarę dobrze.
    >
    > W kwestii miejsca, to - jak pisałem - nie jest podane, i nie wiem, czy nie mówi ono mniej - tak czy siak - niż porównanie ze sprzedażą innych gier.

Gra ktora po tygodniu od premiery spada do trzeciej setki to jest porazka.
    I nie ma tu czego bronic i tlumaczyc.
[x]
CIGAMES 0,67% 3,02 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.