Nie oddawać, zbierać i czekać. Teraz przed najważniejszymi informacjami będą próbowali was ograć i zabrać Wam akcje.Teraz zebrali kilka milionów akcji i wciąż im będzie mało. Będą dolowali kurs i za każdym razem odbierać akcje zniecheconym. Jeszcze chwila i lecimy w kosmos.
Pisałem że będzie 3 zl to po pierwsze.Po drugie sytuacja zasadniczo się zmieniła. Wtedy spółka nie miała zaplecza finansowego bo adiuvo to golasy i kredyt do spłacenia. Teraz i kredyt spłaca i inwestor z innej półki .Oczywiście możesz mieć swoje zdanie ale skoro pamiętasz tamten okres to jednak czekasz na produkcję.
Kolego po co polemizować z trolami, oni dobrze wiedzą że sytuacja spółki się diametralnie zmieniła. Piszą to za co im pan płaci. Spółka ma inwestora który ma kasę i kontakty i to dla mnie wystarczy, czekałem 3 lata poczekam kolejny rok. Mam akcje i czas a golasy niech sobie ujadaja żeby mieć na pasztetową i piwko
Jak 3 lata czekałeś to jesteś jakieś 2/3 w plecy, no to dobra inwestycja, gratulacje. Sobie gratuluje jeszcze bardziej bo ja strzciłem tu jeszcze więcej ;) Nie wierzę że to kiedykolwiek da zarobić. Pozdrowienia i wytrwałości.