nie pękać, skoro info o mega odpisie za IV q nie uwaliło kursu to tym bardziej teraz po informacji że fundy siedzą w PKO i Orlenie nie pozwoli na spadki https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sprawdzamy-jak-OFE-inwestowaly-w-140-spolek-z-GPW-Inwestycje-w-Orlen-i-PKO-warte-ponad-31-mld-zl-8882826.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=Wiadomosci
Dnia 2025-01-29 o godz. 10:37 ~uprawiasz_hazard napisał(a): > Ile tym razem te akcje potrzymasz? Godzinę? Dwie? > > > > Kilkukrotnie w ostatnich dniach pisałeś, że sprzedałeś jsw I kupiłeś PKO, potem że sprzedałeś PKO i kupiłeś jsw itd.
Gram na 3 spółkach ;) Tam gdzie widzę że nie ma siły rosnąć to przeskakuję na inne spółki. JSW myślałem że już zakończyło wzrosty więc wróciłem mam nadzieję że się nie pomyliłem.
Widać kolejne udane, niezwykle przemyślane przedsięwzięcie finansowe autora tematu - jak widać skakanie z kwiatka na kwiatek by próbować ugrać ekstra 1-2% jest bardzo skuteczne
Dnia 2025-01-29 o godz. 16:13 ~uprawiasz_hazard napisał(a): > Widać kolejne udane, niezwykle przemyślane przedsięwzięcie finansowe autora tematu - jak widać skakanie z kwiatka na kwiatek by próbować ugrać ekstra 1-2% jest bardzo skuteczne
Tak, jestem groszorobem ;) Właśnie wychodzę z PKO bo znalazłem kolejną fajną inwestycję na pewne 1-2 % ;)